Розглянуто ДЛЯ КА-ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артем Чорних

Кошовий отаман
Реєстрування
5 Лип 2026
Дописи
81
Реакції
77
Бали
17
1. Ваш нікнейм та ID: Денис Чорних 91265
2. Нікнейм адміністратора: [KA] Даніл Волошин +[ГА] Ксенія Київська + [Мл.А | Сл.Неоф] Валерія Картель
3. Суть скарги:
Хочу висловити велику подяку адміністрації, а саме [КА] Данілу Волошину, [ГА] Ксенії Київській та [Мл.А | Сл.Неоф] Валерії Картель.

Хочу окремо відзначити вашу роботу, ставлення до гравців та той внесок, який ви робите для розвитку проєкту. Видно, що ви справді стараєтеся допомагати гравцям, підтримувати порядок та розбиратися в різних ситуаціях, які виникають під час гри.

[КА] Даніл Волошин — відповідальний адміністратор, який приділяє увагу проблемам гравців та намагається допомогти у складних ситуаціях. Видно, що ви серйозно ставитеся до своїх обов'язків і не залишаєте питання без уваги.

[ГА] Ксенія Київська також заслуговує окремої подяки. Приємно бачити адміністратора, який спілкується з гравцями, допомагає розібратися в ситуаціях та приділяє увагу зверненням. Ваша робота є важливою для проєкту, навіть якщо гравці не завжди це помічають.

Також хочу подякувати [Мл.А | Сл.Неоф] Валерії Картель. Ви відповідально виконуєте свої обов'язки, допомагаєте гравцям та намагаєтеся знаходити рішення у різних ситуаціях. Приємно бачити таке ставлення до своєї роботи.

На мою думку, саме завдяки таким адміністраторам на проєкті підтримується порядок та нормальна атмосфера. Робота адміністрації часто залишається непомітною для більшості гравців, адже ми бачимо лише кінцевий результат, але за кожним рішенням стоїть час, увага та відповідальність.

Хочу сказати вам велике дякую за вашу працю, терпіння, допомогу та час, який ви приділяєте проєкту. Ви робите багато корисного для гравців і заслуговуєте на те, щоб вашу роботу помічали та цінували.

Бажаю вам подальшого розвитку в адміністрації, успіхів у роботі, адекватних гравців, поменше конфліктних ситуацій та побільше позитивних моментів. Сподіваюся, що ви й надалі будете так само відповідально виконувати свої обов'язки та допомагати гравцям.

Щиро дякую [КА] Данілу Волошину, [ГА] Ксенії Київській та [Мл.А | Сл.Неоф] Валерії Картель за вашу працю! Ви справді заслуговуєте на велику подяку та повагу! Бажаю вам успіхів, терпіння, розвитку та подальших підвищень!

4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео): -
5. Дата порушення: 16 числа

Валерія Картель

Мл.Адміністратор | Сл.Неоф | Північна Україна
Мол.Адміністратор
Реєстрування
11 Чер 2025
Дописи
103
Реакції
142
Бали
244
Дякую за те, що цінуєте мою роботу та помічаєте мої старання 🫶🏻
Бажаю Вам приємної гри на UKRAINE GTA, гарного настрою та тільки позитивних моментів 🤍✨

Даніл Волошин

КА | Північна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
1 Гру 2023
Дописи
793
Реакції
330
Бали
478
Вітаю!

Дякую за такі теплі слова та високу оцінку нашої роботи! Стараємося робити все можливе заради покращення сервера та комфортної гри для всіх гравців. Приємно бачити, що нашу працю помічають та цінують!

Але надалі просимо писати Відгуки та побажання адміністрації серверу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі