Відмовлено ДЛЯ КЕРІВНИКІВ ПРОЄКТУ (ВАЖЛИВО) Вікторія Коваленко россмотрите пожалуйста)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
15 Сер 2024
Дописи
42
Реакції
47
Бали
21
1. Скарга на Олег Галицький
2.Особистий нік Одис Молней
3. Пояснюю скаргу (Я подавав жалобу на Олега Галицького 3 раза та він її сам розсматрює, а написано для КЕРІВНИКІВ ПРОЕКТУ, дуже прожу роздивитися мої останні пости 2 та цей та винести вердикт яких адмінів ви ставите, ще напишу таке Я ПРОСИВ ЩОБ МЕНІ ДАЛИ ВІДКАТ ТАМ ДЕ Я ОБРАЗИВ ГРАВЦЯ ЩОБ Я РОЗУМІВ ЗА ЩО Я НЕСУ ПОКАРАННЯ..
Та щє я маю багато доказів що у вас АДМІНІСТРАЦІЯ ПО 13-14 РОКІВ а вжеш правила встановлені тут з 16 років)))

ТА ПРОШУ РОЗДИВИТИСЯ ЦЕ ВСЕ КЕРІВНИКІВ Олег Галицький щоб це не розглядував, бо вже дуже багато гравців не згодні з адміністрацією нівіть тут кажуть що на (порушення прибране модерацією форуму) там розуміші вони тому виносте вердикт та проведіть з Галицьким Співбесіду якусь ТА ПОКАЖІТЬ МЕНІ ВІДКАТ ДЕ Я ОБРАЗИВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4.Доказ фото. 5. 18.09.2024

Вкладення

• Снимок экрана (58).png
    Снимок экрана (58).png
    333.8 Кб · Перегляди: 69
Останнє редагування модератором:

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,577
Бали
257
Вітаю!
Розглянувши докази від адміністратора, можу ствердити наступне:

Я погоджуюсь з виданим покаранням також вас буде занесено у чорний список UKRAINE GTA, за вашу комунікацію, згадку батьків та рідних керівництва та неодноразові порушення правил UKRAINE GTA з метою образи гравців тощо.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі