Розглянуто ДЛЯ КЕРІВНИКА А НЕ ДЛЯ ГА І ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
12 Бер 2023
Дописи
9
Реакції
9
Бали
6
Нікнейм адміністратора: Валерія Тимошик
Особистий нікнейм: Микола Галицький
Суть скарги: Шановний керівник!
Я звертаюсь до вас із великою надією на справедливість і з проханням переглянути рішення щодо блокування мого основного акаунта. Я дуже ціную цю гру і хочу пояснити ситуацію, яка призвела до бану.

Нещодавно я спробував використати чити на декількох акаунтах, однак я одразу зрозумів, що це порушує правила гри і, крім того, не дає того задоволення, яке я шукаю в чесному процесі гри. Після цього я видалив чити і припинив будь-яке використання сторонніх програм. Після того я продовжив грати на своєму основному акаунті, на якому я приділяв багато часу та зусиль для розвитку персонажа.

Після деякого часу, коли я повернувся до гри на основному акаунті, мене заблокували за «обхід бану». Хочу підкреслити, що на своєму основному акаунті я не використовував чити й завжди грав чесно. Всі акаунти, на яких я пробував чити, були заблоковані, але я більше не користувався чітами, і ці акаунти я не відновлював, бо усвідомив свою помилку. Я справді не мав наміру порушувати правила на основному акаунті, і тому для мене це рішення стало великим шоком.

Я прошу вас переглянути мою ситуацію і розблокувати мій основний акаунт, оскільки я витратив багато часу та сил на його розвиток. Я розумію, що мої дії з іншими акаунтами могли бути неправильно інтерпретовані, але на основному акаунті я не використовую жодних чітів, і завжди прагнув грати чесно.

У разі, якщо з якихось причин не можна скасувати блокування основного акаунта, я прошу дозволити мені створити новий акаунт і почати з чистого листа. Я готовий дотримуватись усіх правил і більше не порушувати їх.

Прошу вас врахувати мою ситуацію і дати шанс повернутися до гри. Я дуже хочу продовжити грати саме на основному акаунті, на якому я вкладав багато зусиль.

Також це повторне звернення для Валерії Тимошик, так як вона попросила повторне подання скарги.

З повагою,Микола Галицький

Доказ видачі покарання (скріншот/відео): прикрипив
Дата походження: 13.11.24

Вкладення

• IMG_20241112_203448.jpg
    IMG_20241112_203448.jpg
    58.9 Кб · Перегляди: 79

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,577
Бали
257
Вітаю

На жаль, рішення про блокування вашого *основного* акаунта не може бути оскаржено. Згідно з правилами, обхід бану через використання інших акаунтів є серйозним порушенням.

Незалежно від того, чи використовувались чити безпосередньо на основному акаунті, створення та застосування сторонніх програм на пов’язаних акаунтах розглядається як серйозне порушення умов.

Ви можете створити новий акаунт і продовжити гру з чистого аркуша.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі