- Реєстрування
- 12 Чер 2023
- Дописи
- 615
- Реакції
- 664
- Бали
- 153
- Нікнейм адміністратора: Таїсія Салайда
- Особистий нікнейм: Коля Самосвал
- Суть скарги:
Шановна голова адміністрація 01 серверу, хочу звернутись до вас зі своєю скаргою на те, що замітив необдуманні дії зі сторони Таїсії Салайди, а саме неправомірної видачі покарань клану, в якому я знаходжусь, а саме "Murr-Family". Зараз спробую пояснити більш детально:
19.02.2025 Наш клан отримав догану за порушення правил битв 2.34 ТИЦЬ , добре, тут питань немає, видано по ділу.
Йдемо далі, й саме тут починається найцікавіше, 20.02.2025 (сьогодні) на наш клан було залито скаргу тиць , на ній дійсно було порушення від нашого клану , а саме 2.30 Заборонено розпочинати битву за межами відведеного часу встановленого правилами. | Попередження НО та анулювання битви .
Тому що мій соклановець десь їхав по карті і просто випадково натиснув на бінд, відповідно кинулась територія за межами відведеного часу, за це клану передбачено попередження та АНУЛЮВАННЯ території, а анулювання має на увазі-відміну, скасування, тобто ця битва за територію є недійсною, тому я не розумію, яким чином після анулювання території клану можна видати догану за: 2.15. Заборонено захоплення неприлеглої території до ваших вже захоплених територій або розривати цілісність захоплених територій (див. п. 1.25). | Догана НО та конфіскація території.
Якщо подумати логічно, то мій соклановець ВЗАГАЛІ НЕ ХОТІВ КИДАТИ ЦЮ ТЕРИТОРІЮ, це сталось ВИПАДКОВО, тому ВІДПОВІДНО ДО ЦЬОГО і кинулась битва за територію не зрозуміло на якому кінці карти, яку ніхто не планував кидати, на яку ніхто не приїхав, гравець мого клану відразу зробив суїцид, також хочу ще раз наголосити, що згідно правила 2.30 вона є НЕДІЙСНОЮ(битва за територію), тому для чого видавати клану настільки сурове покарання як ДОГАНА, за ніби-то "порушення" іншого правила, а саме 2.15 коли її взагалі видавати неправильно в даному випадку та це покарання просто було притягнуто за вуха!
Так, йдемо далі на рахунку нашого клану 2/3 доган і 1/2 попереджень(з якими я не згоден). Наш клан дуже активно грає битви за території(на які відповідно клан-супротивник Енжини не з'являються, щоб територія не передалась системно та виграти хоч трохи часу, поки території будуть передавати нашому клану адмінами вручну) (Але чомусь вони завжди кидать битви, як тільки минає кд(або намагаються), якщо вони кинули битву, вони просто так стоять, чекають поки приїде клан Murr-Family, у абсолютній більшості випадків програють територію (але при цьому нічого не втрачають, тому що вони "атакували", але вже коли кидаємо битву ми, Murr-Family, то вони просто не з'являються.
Так ось, після одної з таких битви за території, яка відбувалась за територію №34, лідер нашого клану подав заявку на передачу території (яка фактично вже належала нам), тиць , після подачі цієї заявки мій клан далі кидає битву за територію №29, думаючи, що територія №34 вже належить нам(що так і сталось) тиць , але після того, як ми кинули битву за територію №29, думаючи, що територія №34 належить нам, на нас відразу прилітає СКАРГА за порушення Правил битв за території 2.15 (хоча якщо врахувати всі обставини, то цього не було, адміністратор просто не встиг передати нам територію під номером 34. ТИЦЬ .
Після цих всіх ситуацій, які я описав я прошу КЕРІВНИКА перевірити ці всі факти та відповісти на запитання: "чи дійсно ці покарання та всі 3 догани клану "Murr-Family", який дуже довго розвивав клан, має дружню родину, АКТИВНО, на відміну від інших кланів, грає битви за територію, показує гідний актив, так ось, чи дійсно всі ці покарання були обгрунтовані та дійсно справедливі(ні) та чи буде взагалі у гравців, яким видають 3/3 практично ні за що (таке могло статись з кожним кланом, а ОСОБЛИВО, з таким активним, як Murr-Family, який поставив собі за ціль забрати сезон битв за територій, але при цьому ВСІ налаштовані проти них та всіма способами хочуть цьому перешкодити (противники не з'являються на теру, внаслідок чого територія системно не передається та це займає багато часу через форум, ГС Неоф видає зайві догани(як наприклад догана за 2.15 на АНУЛЬОВАНІЙ битві за територію), догана за 2.15, хоча там мали передати територію.
Тепер запитання, після цих 3/3 доган (НЕОБГРУНТОВАННИХ) та скоріше всього списання общака(питання ще на яку суму), чи буде у гравців "Murr-Family" якась мотивація, бажання та взагалі чи буде якийсь актив на битвах за території на 01 сервері?
Звертаюсь до ГС Неоф, ви й надалі хочете, щоб 01 сервер був АФК по битвам за територію, як це було багато сезонів підряд, доки гравці Murr-Family, не почали їх грати з азартом в очах та великим запалом? Ви й надалі хочете, щоб не було б ніякого азарту(тому що кожен сезон забирає 1 і той самий клан), не було б ніякого передчуття веселощів та задоволення перед початком нового сезону? Тому що клан тільки почав грати битви, так ви одразу його ВТОПИЛИ своїм тлумаченням правил, тим, що не входите в положення, а просто як робот задовольняєте та схвалюєте скарги від клану Енжин, та видаєте необгрунтованні покарання нам, які захотіли вони, замість того, щоб врахувати всі ньюанси та прийняте вірне рішення?
Я, як учасник клану Murr-Family, хочу сказати, що після таких дій від ГС Неоф зникає весь інтерес грати та просто думки в голові:"для чого нам ці тери, станемо в афк, будемо забирати капт та і все, бо як тільки захотіли пограти тери та почали проявляти актив, давати відпор іншим кланам, то відразу нас ніби ногами закатали в діжку з цементом та скинули у водойму.
Прошу розібратись Сергія Коваленка в даній ситуації та зробити щось з цим, бо я вважаю, що діється вакханалія і "хтось" приймає рішення не відштовхуючись від логіки, правил, принципів моралі, а від якихось своїх особистих спонукань.
Прошу у разі додаткових запитань звернутись в діскорд: ownvayb ; soonnwq_78064 .
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): у скарзі
- Дата походження: 20.02.2025
Останнє редагування: