Зачинено ДЛЯ КЕРІВНИКА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

w sotochky;

Поважний гравець
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
118
Реакції
119
Бали
403
1. Ваш нікнейм та ID:Роман Халибегашвили
2. Нікнейм адміністратора:Ярослав Свиридов
3. Суть скарги: Був покараний 1 день тому на 1 день бана за порушення правил викрадень та покараний мутом після розбану грав собі їздив з кланом та всякі робив справи їхав по трасі і мене забанили за 3 дня за аморальні відігрування під час викрадення та отримав на відбув своє покарання а тут мені дають бан на 3 дні хоть скарга вже була розглянута після чого я звернувся в лс до ГА на що отримав ігнор а також перерозгляду даної скарги я не побачив тут . Як мінімум не було перерозгялду скарги шо вже є дивним а також я отримав бан як казав на 3 дня але раз я відсидів 1 день було б логічніше дати на 2 дні бан але поки що не про це...
Скарги на перерозгляд скарги даної не було не розумію чому саме пан ГА вирішив переглянути скаргу та дати додаткові покарання коли вже вердикт був винесений ГС НЕОФ тому прошу пояснити яким чином був перерозгляд та чому я отримав додаткове покарання
Прошу мене розбанити тому що я на мою думку це не коректно що до того як зробив пан ГА а саме не було перерозгялду скарги а також покарання не заслужене
Докази отриманого покарання (скріншот/відео):тик
5. Дата порушення:28.08.26

w sotochky;

Поважний гравець
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
118
Реакції
119
Бали
403
посилання на покарання тут

w sotochky;

Поважний гравець
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
118
Реакції
119
Бали
403
Закрийте тему!!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі