Відмовлено ДЛЯ КЕРЕВНИЦТВА НЕ ДЛЯ ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрлеонардо

Новий гравець
Реєстрування
6 Кві 2024
Дописи
3
Реакції
2
Бали
3
Нік адміна
Особистий Нік Андрій Леон
Суть Скаргі чисто сирдечне зізнання Вибачаюся над усіп проектом я був не правий я жалію свій поступок і надаю слово ЗСУ Що Більше такого не Зроблю Прошу вас На Колінах Вибачення на д Усім Проектом не повторю таку ошибку прошу пробачити мене я даю слово що це буде перший і останій раз даю слово що більше не буду обзивати даний проекті і даних гравцій цого топ 1 проекту по україні прошу вибачення всіх кого та скарга заділа прошу вас на колінах я уже 2 день не можу перестати плакати я дуже любив цей проект но зробив таку глупість написавши таку скарга прошу вибачення всіх ГА ГС ДЕРЖ А С.М КПТ ГТ З.ГА ГС.НЕ ОФ ГРАВЦІВ УКР ГАТА прошу мене вибачити я даю слово що більше поганого про цей проект ніколи не скажу прошу балгаю вас мене вибачити Прошу вибачтити мене гтаЩо писав на вас скарги ПРОШУ ВАС Я БІЛЬШЕ ТАК НЕ БУДУ ДАЮ СЛОВО Я БІЛЬШЕ ТАК НЕ БУДУ ПОТРАТИВ ТУТ БІЛЬШЕ 10К ГРН і їх просрав прошу вас шановна адміністрація я грав тут до 3 часів ночі я хочу дальше грати ПРОШУ ВАС ПРОШУ ВАС Я ДАЮ Слово що буду помагати проекту та ЗСУ прошу вас Благаю Благаю ПОВІРТЕ МЕНІ Хотяби на мооє дс яке согодні я готовий отримати на мішяць 2-3 на тиждень но прошу вас Благаю я не грав яку фігню творю прошу вас Прошу вас Благаю Шановний ГА пробачте мем що я робия я не хочу покидати проект но якщо відмовете заставете покинути я тут з 1 серверу у мене 1764 айди на 01 я тут майже з відкриця прошу вас пожаліти мені прошу ВАС ПРОШУ ПРОШУ ПРОШУ Я НЕ ХОЧУ ПОКИДАТИ ПРОЕКТ ПРОШУ ВАС БЛЯГАЮ БЛАГАЮ НА КОЛІНАХ ВИБАЧАЮСЯ НАД УСІМ ПРОЕКТОМ НА КОЛІНАХ ПРОШУ ПОВІРТЕ МЕНІ БЛЯНАЮ ВАС БЛАГАЮ
Відео фото докзи
Дата 05.04.2024

Реєстрування
26 Бер 2024
Дописи
10
Реакції
1
Бали
6
Та не розбанять тебе, тобі вже сказали, йди вчись писати

Дмитрo Залізняк

Адміністратор | | Північна Україна💜
Адміністратор
Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
1,263
Реакції
388
Бали
223
Відповідь була надана в минули скаргах!
Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі