_Андрій Леон_
Козак
- Реєстрування
- 21 Кві 2024
- Дописи
- 26
- Реакції
- 9
- Бали
- 6
- Нікнейм адміністратора:
- Особистий нікнейм:Андрій Леон
- Суть скарги: отримав бан за образу проекту но я не ображав проект коли я получив бан у мене не було пк його забрали батьки прошу вас зменшити Блокуваня це моє 1 блокуваня якщо я щось не так зробив прошу вас пробаченя я готовий получити зменшений бан 3 місяця 2 місяця 1місяця прошу вас я не хочу покидати проект я тут знайшов багато друзів ми разом грали ми тут ще із 1 серверушу прошу вас зменшети покаразя просто мене зразу забанило на всіх 6 серверах я багато стрімив було багато переглядів по цьму пректу у мене було багато знайомих які мене кликали сюда я тільки що получив назад компютер просто получив 1 місце по карате прошу вас знижети покараня якщо я щось не так зробив прошу в сого проекту пробачення це моя 1 блокеровка я даю чисто сердечне слово що більше такого не повториця ПРОШУ ВАС ШАНОВ РОЗБАНИТИ Я ЗНАЮ ЩО ВИ ЦЕ НЕ БУДЕТЕ чтати но я хочу справидливість надайте відео докази мого порушеня відео або фото докази якщо у вас іх нема я не в чому не винен тоді розбанюйте чого ви хочете щоби я покідав проект я не перестану кідати оскарженя поки не добюся свого РОЗБАНЬТЕ МЕНЕ Я НЕ ВИНЕННННННННННННННННННННННННННННННННННННННННННН
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):