Відмовлено ДЛЯ КТП

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Едуард Міхновський

Лідер ДКВС | Південна Україна
Реєстрування
7 Жов 2024
Дописи
235
Реакції
205
Бали
101
1. Discord сервер(-и): 03
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): SM 03
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: Тарасенко Владсиалв
4. Суть звернення: Мене було знято з посади MD іза того що я відмовився розблокувати людину яка фактично порушила і в мене є всі докази для цього!
Детальна інформація: Я сидів в дискорді питання до тех підтримки зайшли 2 особи які почали провокувати мене я відразу увімкнув відео запис та відповів їм Шановні алокать ви будете знаєте де" можливо з етичної точки зору це не зовсім правильно але за це я і отримав покаранняя хоча покарання явно завищенне томущо як я зрозумів з всієї ситуації то СМ це друг цих осіб і вони до його звернулися і простягом 1-2хв він вже написав мені в телеграмі! Після чого він видав мені догану та 10 відсотків штрафу за нешанолюбливе ставлення до гравців і сказав зняти покарання на що я відповів що я не буду знімати покарання іза того що це його друг після чого в мене забрали ролі та кікнули з тг груп! ось відео запис того що там відбувалось.
5. Докази (скріншоти/відео):(тик)
6. Дата видачі покарання 14 10 2025​

Соломія Крушельницька

Керівник технічної підтримки
Керівник Тех.Підтримки
Реєстрування
5 Жов 2023
Дописи
309
Реакції
170
Бали
103
Вітаю.

Уважно ознайомившись із доказами вашого порушення, повідомляю, що покарання у вигляді чорного списку технічної підтримки UKRAINE GTA було видано обґрунтовано.

Ви порушили Статут модерації Discord, з яким були ознайомлені. Перебуваючи на посаді, за короткий період було виявлено випадки халатності у виконанні обов’язків, супроводжувані відмовками.

Посада модератора є серйозною і передбачає об’єктивність, стриманість та відповідальність. Ваша поведінка не є тому підтвердженням. Також ваші звинувачення у "блаті" без жодних підтверджень, не можуть бути прийнятими до уваги.

В оскарженні відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі