Розглянуто ДЛЯ РОЗРОБНИКІВ,МІША ГОЛОВНІЧЕНКО,Данил Степанов

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Михасик Краймз

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
13 Сер 2023
Дописи
297
Реакції
680
Бали
113
Форма подачі скарги:
  1. Нікнейм адміністратора: Розробники
  2. Особистий нікнейм: Михасик Хелл
  3. Суть скарги: Вітаю! Випустили нове оновлення 2.9, і коли я підійшов і захотів скрафтити 1 паску,то пишеться,що треба чекати 15 хв,щоб вона спеклась,тобто,щоб зробити 789 пасок,то треба 12000 хв і це виходить 200 годин,ви прикалуєтесь? які 200 годин,це треба 9 днів і грати 24 на 7 без перерви,щоб забрати цю феру,тому прошу зро бити нову систему,дякую.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
  5. Дата походження: 18.04.2025

🖤Аркаша Хелл🖤

Я родился что-б вам показать как надо....
Реєстрування
26 Кві 2024
Дописи
104
Реакції
179
Бали
48
850 пасок на ферари. Надо успеть насобирать апельсины, с пшеницы скрафтить муку итд. И как успеть? Все игроки хотят попросить вас об уменьшении времени за которое печеться одна паска. А возможно убрать сгоревшие ибо так вообще не реально)

Томми Джери

Активний
Реєстрування
29 Чер 2023
Дописи
155
Реакції
171
Бали
46
оно же вроде там когда я там был то она как то было не так как я думал а я смотрел и не понял и было 7:30 ну там еще дорога не лево а потом на право когда я так понял то дургая

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,048
Бали
253
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Призи які є можливими для покупки - мають отримати унікальність яка створюється за допомогою виконання квестів / крафтів / створення івент-валюти.
Поки що зменшення / полегшення / змінення створення івент-валюти не передбачається.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі