Макс Калина
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 30 Жов 2022
- Дописи
- 137
- Реакції
- 76
- Бали
- 73
- Нікнейм гравця: Дмитро Козак
- Особистий нікнейм: Макс Калина
- Суть скарги:Отже ситуація така: Пан Дмитро 21.01 подав скаргу у розділ державних організацій: ''ДСНС | ДМ в ЗЗ...'' . при цьому даний гравець, навмисно подав відео у неповній відеофіксації, де зображує пана Дмитра невинним ягнятком, по якому просто так розпочали стріляти невідомі для мене особи. Так як пану Дмитру не сподобалася відповідь адміністратора, він заявив , а саме:'' Данному игроку ничего не угрожало, его товарищам ничего не угрожало, но при этом он меня убил. Это является ДМ в ЗЗ но почему модератор его прикрыл.'' він залив одну скаргу, а потім іншу. Отже почнемо розбирати чи в правах я був відкрити вогонь? Згідно указу №01/2024 діючого президента України Кевіна Теслюка, в країні уведено військовий стан. Це означає, що органи виконавчої влади в праві здійснювати заходи і повноваження, необхідні для забезпечення безпеки і захисту громадян. На моєму відеозаписі чудово видно, що пан Дмитро сам спровокував цю перестрілку. Також видно, що мій співробітник пішов випроводжати посторонніх із території ДСНС, саме через дії пана Дмитра та його ''колеги'', отримує по собі постріл, що вже є обгрунтованим використанням мною зброї. Наряд НПУ вже був викликаний раніше. Я сумніваюсь, що під час воєнного стану , в житті відбулася така ж ситуація, а саме, пан Дмитро, наврядчи би, почав ''в качестве самообороны'' відкривати вогонь, ще й на території Державної структури. Так, як діє військовий стан моє носіння зброї є цілком аргументовано самозахистом, тим паче як вийшло не даремно. ''...по мне без причины открывает огонь кто то из ДСНС , на видео видно что я никак не контактировал с данным игрокам, не было причин для того что бы он меня убил. А это значит DM in GZ'' - якщо не знаючі ситуації можна подумати, що пана Дмитра просто по приколу затулили, а він знову ж невинне янголя, ні в чому не винуватий. Однак, я упевнений, що була б це інша організація НПУ, наприклад, чи ДКВС, по йому також би відкрили вогонь, адже він знаходився на територію Держ. структури і використав у ній зброю. Тим паче, знову наголошу, під час їхньої сутички вони попали по мому співробітнику.
А якшо розглядати не зі сторони рп, то виходить пан Дмитро, навмисно приховав початок ситуації, чим увів адміністрацію в оману, адже він показав так що виходить по ньому тулили із зз, а те що він ініціатор цього дійства, адміністрація не повідомлена ним і видала покарання гравцю ''6786934 /jail 180 ДМ ЗЗ'' за дм в зз, а згідно правил серверу '' 7.1 "DM" - DeathMatch - нанесення шкоди гравцеві або майну без IC причини.'' А ІС причина у Пужайла була в нього втаранився Дмитро на спрінтері, після чого мовчки поїхав далі, що вже є ухід від рп, як ми бачимо, але її Дмитро приховав, що вже важається обманом адміністрації, також після бере розворот і летить знову на авто, я маю сумнів що в житті він так само втаращиться на спринтері в автомобіль.
Прошу вищу адміністрацію ретельно переглянути ситуацію, та винести правильний вердикт. Також попрошу прийняти до уваги той факт, що згідно ж правил проєкту ''7.30 Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум.'' Як я вже сказав вище він сам, спровокував стрілянину а саме того гравця, , заїхав у ЗЗ почав у ній стріляти, після чого отримав у відповідь вогонь. і не змирившись із цим, подав скаргу на форум на мене та на того гравця за дм в зз.
Також нагадаю про:
10.5 Обман адміністрації на форумі та введення її в оману (підробка доказів, тощо). - Докази: Моє відео, де видно ситуацію із мого боку, також його скарги стосовно цієї ситуації: скарга 1, скарга 2, скарга 3
- Дата порушення:21.01.2024