Розглянуто ДМ // Ваня Макротов 22506, Михайло Андріющенко 20992

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хіна Аккерман

Новий гравець
Реєстрування
29 Тра 2024
Дописи
54
Реакції
3
Бали
11
  1. Нікнейм гравця: Михайло Андріющенко 20992
  2. Особистий нікнейм: Ульяна Агєєва 894
  3. Суть скарги: все почалось з того, що я їхала з подругою в Київ, і по дорозі туди по нам відкрив вогонь Ваня Макротов 22506, військовослужбовець. Після того я поїхала далі,але він наздогнав нас і ростріляв повністю машину,я вийшла з машини і почала з ним говорити, він почав казати що зробив це випадково,але то була брехня.Далі він дав гроші ,щоб ми не казали про його вчинок старшим.Ми попросили його проїхати з нами до його головного і вирішити з ним усе,але він почав тікати,я ярозстріляа його після того( нажаль доказу цього у мене немає,фрапс не увімкнувіся) .Дали ми поїхали самі до ЗСУ ,щоб вже самим поговорити з комось зі старших,ми просто стояли на парковці ЗСУ,очікували старших,вийшов Макротов почав ******************************************юватись, що типу не знає нас і нічого не робив.Через деякий час він пішов ,а коли повернувся він і його співробітник( 20992) відкрили по нам вогонь без причини.У випадку порушень з мого боку готова понести відповідне покарання.
  4. Докази (скріншот/відео): тут
  5. Дата порушення: 08.11.2024

Вадим Мілковіч

Генерал ДСНС || Подільський Край
Реєстрування
29 Гру 2022
Дописи
308
Реакції
315
Бали
68
Вітаю,переглянувши скаргу виношу вердикт:
Гравець Михайло Андріющенко [20992] отримає покарання у вигляді 6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн та буде звільнений з фракції.
Гравець Ваня Макротов [22506] отримає покарання у вигляді:6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 30-100 хвилин, при повторному порушенні Варн та буде звільнений з фракції!

Розглянуто!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі