Розглянуто ДМ // Ваня Макротов 22506 та Михайло Андріющенко 20992

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
31 Жов 2022
Дописи
102
Реакції
27
Бали
73
  1. Нікнейм гравця: Ваня Макротов 22506 та Михайло Андріющенко 20992
  2. Особистий нікнейм: Олександр Агєєв 994
  3. Суть скарги: Почалось все з того, що гравець 22506, коли їхав за БП, закрив шлакбаум. Моя дружина (гравець 894) почала об'їзджати по зустрічній смузі, після чого гравець 22506 відкрив по ній вогонь. Коли він отримав кулю у відповідь, він вибіг з машини та почав вибачатись, але ми хотіли їхати до ВЧ, щоб розказати про цю ситуацію старшому складу. Він відмовився, дав нам гроші, щоб ми не казали його головному, сів в машину і почав їхати. Ми, в свою чергу, почали стріляти по колесам та по ньому. Після чого вирушили до ВЧ ( на привеликий жаль, ситуація, яка відбуваль вище мною згадана, не попала під запис ). Приїхали ми туди з метою поговорити зі старшим складом та розказати цю ситуацію. Вийшов гравець 22506 та почав ******************************************юватись, що нас не знає, за БП він не їздив і ні по кому не стріляв. Потім повернувся на тереторію військової частини, а через деякий час вийшов та почав стріляти по мені, згодом і по моїй дружині, після чого підключився його співробітник ( 20992 ) та вбили мою дружину ( 894 ). Я відкрив вогонь по ним у відповідь, з метою самооборони, з першої, попавшої під руку, зброї, але, на жаль, зброя попалась не дуже, тому вони все ж вбили і мене. У випадку виявлення порушень з мого боку, я готовий понести повне відповідне покарання. Дякую за приділений час!
  4. Докази (скріншот/відео): тут
  5. Дата порушення: 08.11.2024

Вадим Мілковіч

Генерал ДСНС || Подільський Край
Реєстрування
29 Гру 2022
Дописи
308
Реакції
315
Бали
68
Вітаю,переглянувши скаргу виношу вердикт:
Гравці отримали покарання згідно цієї скарги:тик
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі