Зачинено ДМ В ЗЗ ВІД КЛАНУ SOKAYA

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Стефан Чінанович

Новий гравець
Реєстрування
2 Вер 2022
Дописи
41
Реакції
4
Бали
8
Ваш нікнейм: Стефан Чінанович
Нікнейм гравця: Мєтью Кензо
Дата порушення: 21.09.2022
Опишіть ситуацію: приїхали на розборки бо Фредеріко Діпсайз неадекват і мене вбив його соклановець
Скріншот/відео від свого обличчя:

Тарік Кензо ( Хелл )

Sokaya and Kenzo FamQ Leader
Реєстрування
3 Сер 2022
Дописи
119
Реакції
83
Бали
28
Опишіть ситуацію: приїхали на розборки бо Фредеріко Діпсайз неадекват і мене вбив його соклановець
на видео видно что заявитель прицеливаться с оружием в той же ЗЗ что могло быть провакацией или таким же дм в зз но на видео не попавшим ! прошу быть рассудительными в этой ситуации , возможна провокация с кокнретной целью посадить парня !
PS : в самой жалобе оскорбление игрока ! Имя нарушителя в жалобе так же не соответсвуют реальности !
Устраивать "разборки в зз тоже нарушение" (с) "приїхали на розборки ". тоесть они изначально позвали на разборки в зеленую зону имея в наличии оружие и доставали его ...

Тарік Кензо ( Хелл )

Sokaya and Kenzo FamQ Leader
Реєстрування
3 Сер 2022
Дописи
119
Реакції
83
Бали
28
так же в чате Фредерико Дипсайз и Иван Кензо пишут что б те не стреляли , значит Сокаи 100% стреляли в ответ ! и было 2 выстрела в их сторону исходя из сообщений в чате

Самурай

Активний
Реєстрування
7 Сер 2022
Дописи
31
Реакції
45
Бали
21
Бедалага обиделся не вывез и пошёл плакать на форум

Реєстрування
5 Лип 2022
Дописи
207
Реакції
540
Бали
96
Братан ти такий клоун , я в шоці. приїхав в зз почав стріляти + мені пропонував з тобою стрілятись в зз , сказавши що це не зз. В результаті сам пішов на форум нити. Провокація!

Стів Херрінгтон

Кошовий отаман
Реєстрування
8 Лип 2022
Дописи
168
Реакції
91
Бали
43
Вік
21
Адреса
Kharkiv
Вітаю!
На Вашому відео видно, як Ви самі провокували на відкриття вогню. З гравцем, який Вас вбив буде проведена бесіда, а Ви в наступний раз не порушуйте правила сервера.

Закрито.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі