Розглянуто ДМ+ДБ+Повернення на місце смерті+згадування расси

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Петрушка

Тех.Адміністратор
Тех. Адміністратор
Реєстрування
10 Лип 2022
Дописи
13,531
Реакції
3,102
Бали
253
Ваш нікнейм: Максим Петрушка
Нікнейм гравця: Бавікс Макалістер (ДБ+ Згадування расси), Віталій Дарк (ДМ+ДБ+Повернення на місце смерті))
Дата порушення: 25.09.2022
Опишіть ситуацію: Ми зупинили авто за порушення ПДР, коли почали просити паспорт, гравець сказав що в нього його немає, потім я попросив його вийти, коли на нас заїхав автобус, я відкрив по ньому вогонь, і після цього по мені почав стреляти Віталік Дарк, потім почав тікати Патрон Патронович, після арешту Патрона Патроновича знову з'явився Віталій Дарк і почав стреляти, а потім Бавікс Макалістер почав ДБшити Полковника та мене, коли моя машина була повність зломана, мені довелось заспавнити свою, аби вижити, коли я взяв машину та з напарником поїхав до СБУ, Бавік Макалістер почав ДБшити нас і там сказав, цитую: Нейтрализация Негров)
Скріншот/відео від свого обличчя:
Тайм-код: ДМ (Віталій Дарк) 1:44 , (Повернення на місце смерті та ДБ) Віталій Дарк 4:44, ДМ (Бавікс Макалістер) 4:53, ДБ (Бавікс Макалістер) 5:13, ДБ (Бавікс Макалістер) 5:40, ДБ (Бавікс Макалістер) 8:08
Загдування раси (Бавікс Макалістер) 8:14

Реєстрування
24 Лип 2022
Дописи
88
Реакції
19
Бали
11
Доброго часу доби Вам, шановний гравець.
Бавікс Макалістер на 300хв та 15 днів бану. за ДБ + Nonrp + Nonrp Drive.
6.14 – Прояв нацизму/расизму. Заборонено прояв ненависті, що ґрунтується на расовій або національній приналежності гравця, якщо сказано комусь в обличчя або в присутності тих, кого ображають. [Бан на 15 днів]
Патрон Патронович на 120хв за Nonrp Drive + Nonrp
Віталій Дарк на 500хв за ДМ, ДБ, Nonrp Drive.
Приємної гри на нашому проекті GTA UKRAINE, з повагою, Никита Князь .
Закрито.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі