Розглянуто ДМ+ДБ | R-2180

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микола Житомирський

Полковник НПУ 07 Чорноморський Край
Реєстрування
13 Чер 2024
Дописи
31
Реакції
16
Бали
13
1. Ваш нікнейм:Микола Львівський
2. Нікнейм порушника:Ілля Караван, Владислав Караван
3. Назва клану порушника: Avangard
4. Суть скарги: Коли я не фрапсив вони до мене подїхали почали провукувати я одного вбив потім другій почав за мной бігати я його не хотів вбивати ну потім приїхав його друг і навмисно збив мене прошу покарати їх
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення:24.04.2026

Максим Альварез

ГС Неоф| Північна Україна[04]
Куратор лідерів
Реєстрування
11 Січ 2023
Дописи
1,207
Реакції
368
Бали
208
Вітаю шановний гравець!
Переглянувши вашу скаргу надаю вердикт:
Гравець Ілля Караван#97911 отримує Деморган на 120 хвилин за порушення правил серверу:

6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн

Гравець Микола Львівський#98428 отримує Мут на 80 хвилин за порушення правил серверу:
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
5.7. "Розмова в ноці" - Заборонено розмовляти в ноці (передсмертний стан коли у вас на екрані з'являється вибір "Викликати поліцію", "Померти" чи "Викликати швидку"). | Мут до 45 хвилин

Гравець Владислав Караван#97909 отримує Деморган на 60 хвилин та Мут на 60 хвилин за порушення правил серверу:
6.3.1. "DB in GZ" - Drive By in Green Zone - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу в зеленій зоні. | Деморган 30-80 хвилин
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі