Зачинено ДМ, ДМ-авто (Тохіс)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
11 Бер 2023
Дописи
60
Реакції
13
Бали
8
1. Нікнейм гравця: Ігорьок Райский(82674), Настя Шухевич(81797), Павло Шухевич(1268), Сергіо Ескобар(16179)
2. Особистий нікнейм: Макар Хомс(101233)
3. Клан порушника: Тохіс
4. Чи знаходитесь Ви в клані , якщо так,то у якому: так, Homs
5. Суть скарги: Стояв на узбіччі нічого не чіпав, приїхали вище вказані особи почали вимагати опустити скло, щоб дізнатись чи состою я у якому клані. Після чого один з них перевів мені гроші в сумі "1грн" для перевірки мого Нік-нейму, але при переводі воно не показуе є я у клані чи ні. І одразу мене просто розстріляли, я все розумію війна кланів і т.п. Але нехай хоть РП соблюдають.
6. Особисті докази (скриншот/відео):
7. Дата порушення: 24.04.2024

Benya

HELL?
Реєстрування
30 Січ 2023
Дописи
23
Реакції
32
Бали
21
Пупс скинуть DB і нон рп дії?)

• Вподобайка
Реакції: Miya

Даня Набанов

Котики!?
Реєстрування
3 Бер 2023
Дописи
46
Реакції
39
Бали
18
1. Нікнейм гравця: Ігорьок Райский(82674), Настя Шухевич(81797), Павло Шухевич(1268), Сергіо Ескобар(16179)
2. Особистий нікнейм: Макар Хомс(101233)
3. Клан порушника: Тохіс
4. Чи знаходитесь Ви в клані , якщо так,то у якому: так, Homs
5. Суть скарги: Стояв на узбіччі нічого не чіпав, приїхали вище вказані особи почали вимагати опустити скло, щоб дізнатись чи состою я у якому клані. Після чого один з них перевів мені гроші в сумі "1грн" для перевірки мого Нік-нейму, але при переводі воно не показуе є я у клані чи ні. І одразу мене просто розстріляли, я все розумію війна кланів і т.п. Але нехай хоть РП соблюдають.
6. Особисті докази (скриншот/відео):
7. Дата порушення: 24.04.2024
Там не тяжко зрозуміти з якого ти клану камон у вас у всіх нік Хомс так і дізнались прикінь

ꑭ Павло Шухевич ꑭ

Лідер клану 𝐓𝐎𝐗𝐈𝐂
Активний гравець
Реєстрування
11 Лип 2022
Дописи
1,187
Реакції
8,683
Бали
213
Веб-сайт
www.youtube.com
Так як, у нас придбана онлайн база СБУ, ми через неї й пробили, ще сидячи в машині з якого ти клану, а перевід грошей, це просто приємний бонус?

Останнє редагування:
Реєстрування
5 Лип 2022
Дописи
207
Реакції
540
Бали
96
Реєстрування
11 Бер 2023
Дописи
60
Реакції
13
Бали
8
Там не тяжко зрозуміти з якого ти клану камон у вас у всіх нік Хомс так і дізнались прикінь
те що в мене нік-нейм Хомс, це не означає що я знаходжусь у клані, можливо мене вигнали. Або мені просто захотілось зробити такий нік. Я завтра захотів і зробив нік Тохіс, а після завтра Кензо, а ще через 3 дні Волков і т.п.
А на рахунок вашої бази оналйн, то це надання службовій особі неправомірної вигоди(харабя) повинна відповісти як особа яка Вам її надала за розголошення скритої інформації так і Ви, за надання неправомірної вигоди(харабя) службовій особі.
Державні служби повинні захищати і боротись із Неофіційними організаціями, а не допомагати їм

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі