Просто Юрій
Козак
- Реєстрування
- 31 Гру 2022
- Дописи
- 14
- Реакції
- 10
- Бали
- 8
- Вік
- 29
1. Ваш нікнейм: Просто Юрій (82862)
2. Нікнейм порушника: Дефибрилятор Цимбетович (76283) + Пабло Кизаров (1032)
3. Назва клану порушника: [WellFamQ]
4. Суть скарги: При аварійній ситуації, вирішивши підійти та допомогти і відіграти хоча б мінімальну РП ситуація.
Просто відлетів від 2 гравців в лікарню, ніякої бесіди, нічого, просто "Великі Ганстери" вирішили що це є реальна ситуація!
Було б дуже класно якщо б правила покарання передивились, і видавали покарання не на 30 хвилин за ДМ
А наприклад на 1 день, там де 60 хвилин - половину дня. Я думаю порушень було б куда менше ніж на данний момент.!
Наприклад: Якщо все таки адміністрація вирішить посадити мене за ПГ.
Скажіть а куди в такій ситуації ви встигните вибігти та тікати? Транспорт був поломаний через розстріл!
5. Доказ порушення (скриншот/відео): Відео з прив'язкою по часу тут - ТИЦЬ
6. Дата порушення: 02.03.2026 - 21:42
2. Нікнейм порушника: Дефибрилятор Цимбетович (76283) + Пабло Кизаров (1032)
3. Назва клану порушника: [WellFamQ]
4. Суть скарги: При аварійній ситуації, вирішивши підійти та допомогти і відіграти хоча б мінімальну РП ситуація.
Просто відлетів від 2 гравців в лікарню, ніякої бесіди, нічого, просто "Великі Ганстери" вирішили що це є реальна ситуація!
Було б дуже класно якщо б правила покарання передивились, і видавали покарання не на 30 хвилин за ДМ
А наприклад на 1 день, там де 60 хвилин - половину дня. Я думаю порушень було б куда менше ніж на данний момент.!
Наприклад: Якщо все таки адміністрація вирішить посадити мене за ПГ.
Скажіть а куди в такій ситуації ви встигните вибігти та тікати? Транспорт був поломаний через розстріл!
5. Доказ порушення (скриншот/відео): Відео з прив'язкою по часу тут - ТИЦЬ
6. Дата порушення: 02.03.2026 - 21:42