Схвалено ДМ ЗЗ ПГ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джеймс Вальтер

Поважний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
301
Реакції
172
Бали
88
1. Нікнейм гравця: Катана Кензо, Шизуко Картье
2. Особистий нікнейм: Артем Рашевський
3. Суть скарги: ДМ ЗЗ, так же пг поскольку я надевал наручники и они этим воспользовались и начали стрелять по мне
4. Особисті докази (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 26.12.22

Реєстрування
12 Жов 2022
Дописи
16
Реакції
5
Бали
18
Одобрення цієї жалоби буде максимально обсурдним рішення, мол ця людина почала затримувати мого товариша за фразу" а я вам не бажаю" тобто, нон рп гравець, в уставі є образа працівника але там її не було.

Джеймс Вальтер

Поважний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
301
Реакції
172
Бали
88
Одобрення цієї жалоби буде максимально обсурдним рішення, мол ця людина почала затримувати мого товариша за фразу" а я вам не бажаю" тобто, нон рп гравець, в уставі є образа працівника але там її не було.
А как же Мусора, я на это уже хотел задержать, но не стал, а после "А я вам не бажаю", тогда уже я задержал, тут были и до этого причины

Джеймс Вальтер

Поважний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
301
Реакції
172
Бали
88
Инстраграмм являться самой популярной площадкой для продвижения своего бизнеса. Но, как показывает практика, люди еще чаще подписываются на профили в которых уже достаточное количество подписчиков. В случае если заниматься продвижение своими силами, потратить на это можно очень много времени, поэтому гораздо лучше обратиться к спецам из Krutiminst.ru подробнее https://fxprimer.ru/index.php?topic=18008.14745
ФУ ***********************************, заткнись *********************анка роская, иди в свою росию, ***********************************ы кацапские!

Вадим Матвійчук

ГС Держ Орг у відставці
Активний гравець
Реєстрування
29 Сер 2022
Дописи
1,273
Реакції
1,962
Бали
211
Вік
30
Адреса
[email protected]

Марк Бакулін

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
0
Реакції
428
Бали
83
Доброго часу доби шановний гравець: Гравці отримають покарання КПЗ причина DM ZZ
Дякую за вашу скаргу ви допомагаєте робити наш проект краще ❤️

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі