Розглянуто ДМ+ЗЗ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Богдя Нікітін

Активний
Реєстрування
12 Сер 2022
Дописи
99
Реакції
16
Бали
11
1. Нікнейм гравця:Микола Герасименко
2. Особистий нікнейм:Богдя Нікітін{Вбили Кирил Скляр,Кирилл Ильченко}
3. Суть скарги:ДМ+ЗЗ
4. Особисті докази (скриншот/відео):
5. Дата порушення:28.12.2022

Реєстрування
5 Жов 2022
Дописи
64
Реакції
28
Бали
21
Микола стрельнув після того, як помер Кіріл Скляр та Кирилл Ильченко, і тим більше це не повний фрапс!

Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
105
Реакції
9
Бали
18
Во первых на видео в самом начале видно что убил его не я , а другой человек , я сделал выстрел только после того как он был уже убит потому что знал что зз , соклановцы клана CL522 делают беспредел, стреляют возле бункера постоянно , некультурно ведут себя , орут в микрофон , у меня есть очень короткое видео как по мне человек который состоит в этом клане стреляет по моей машине и так же по мне..
Так что попрошу убрать жалобу , так как она не оправдана , если в начале видео присмотреться убил не я !

Василь Худан

Головний Слідкуючий за Неоф.Орг.
Реєстрування
17 Лип 2022
Дописи
370
Реакції
208
Бали
46
Вітаю.
Во первых на видео в самом начале видно что убил его не я , а другой человек , я сделал выстрел только после того как он был уже убит потому что знал что зз , соклановцы клана CL522 делают беспредел, стреляют возле бункера постоянно , некультурно ведут себя , орут в микрофон , у меня есть очень короткое видео как по мне человек который состоит в этом клане стреляет по моей машине и так же по мне..
Так что попрошу убрать жалобу , так как она не оправдана , если в начале видео присмотреться убил не я !
Надайте відео докази які б вас виправдили.

Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
105
Реакції
9
Бали
18
Вітаю.

Надайте відео докази які б вас виправдили.
7E5B7507-80BF-4781-943A-5371A4D378DA.png

Василь Худан

Головний Слідкуючий за Неоф.Орг.
Реєстрування
17 Лип 2022
Дописи
370
Реакції
208
Бали
46
Гравці Микола Герасименко та Нікіта Іванович будуть покарані згідно правила серверу
7.18. Заборонено DeathMatch in GreenZone(DM ZZ), а саме нанесення шкоди, вбивство, стрілянина у бік гравця у зеленій зоні, навіть якщо була причина. [КПЗ 400 хвилин - Бан на 3 дні]
Закрито.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі