Владислав Вінстон
Отаман
- Реєстрування
- 5 Жов 2022
- Дописи
- 64
- Реакції
- 28
- Бали
- 21
Адмін постарався, але ж ти не із за мене сів) А я хочу щоб ще від моєї скарги сів)
а от куда ты знаешь что его посадили не иза тебя?Адмін постарався, але ж ти не із за мене сів) А я хочу щоб ще від моєї скарги сів)
Тогда я буду ловить тебя везде и убивать так как у нас война малыш)Адмін постарався, але ж ти не із за мене сів) А я хочу щоб ще від моєї скарги сів)
так ви так і робите) ми то ваших по 1 не вбиваємо, а як ви толпой бачите нас тулите і шось кажете нам) а як тачка на тачку то ви киснете)Тогда я буду ловить тебя везде и убивать так как у нас война малыш)
Його посадили вже коли прийшло хвилин 10 мінімум від тоді коли він мене вбив)а от куда ты знаешь что его посадили не иза тебя?
1х1 выйдем слабость? или ты плакать будешь?так ви так і робите) ми то ваших по 1 не вбиваємо, а як ви толпой бачите нас тулите і шось кажете нам) а як тачка на тачку то ви киснете)
Тебе рассказать как твои в троем меня одно в афк убили?так ви так і робите) ми то ваших по 1 не вбиваємо, а як ви толпой бачите нас тулите і шось кажете нам) а як тачка на тачку то ви киснете)
раньше да, и щас иногда, потому что ваши так и делают, идем в дс поговорим, тут бан дать могут за спамТебе рассказать как твои в троем меня одно в афк убили?
или как вы толпой 1 валите, не смеши просто
если тебе так хочется поговорить то ищи дой дс и пишираньше да, и щас иногда, потому что ваши так и делают, идем в дс поговорим, тут бан дать могут за спам