Розглянуто ДМ/ЗЗ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роберт Стоун

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
17 Сер 2024
Дописи
287
Реакції
272
Бали
83
1.нікнейм порушника: ID200708
2.особистий нікнейм:Егор Шевчук
3.суть скарги: я стояв на парковці та друг придложив під'іхати до них я хотів предложити гонку та він відкрив по мені вогонь
4.докази (відео/скріншот)клац
5.дата порушення:15.11.2024

Oleksiy Rudenko

Олексій Руденко
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
67
Реакції
17
Бали
11
Вік
21
Прошу зауважити що від них були провокації!!!!! Тим паче відео обрізане на секунд 30

Останнє редагування:

Роберт Стоун

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
17 Сер 2024
Дописи
287
Реакції
272
Бали
83
Прошу зауважити що від них були провокації!!!!! Тим паче відео обрізане на секунд 30
Так де був дм а де були правочкації мене адміни відкинули я сидів в дквс і причому тут правокації ти не маешь права мене тулити в з

Oleksiy Rudenko

Олексій Руденко
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
67
Реакції
17
Бали
11
Вік
21
Так де був дм а де були правочкації мене адміни відкинули я сидів в дквс і причому тут правокації ти не маешь права мене тулити в з
Відео обрізане + Ти нас сам дбешив / давив машиною зі своїм другом також в зз а відео обрізав щоб тебе не посадили

Роберт Верховний

Ветеран | Центральна Україна [01]
Реєстрування
13 Лип 2024
Дописи
279
Реакції
140
Бали
48
Вітаю Шановний гравець!

Розглянувши вашу скаргу та відповідні докази виносимо вердикт:
Гравець id: 200708 порушив Загальні правила
-Порушення правил Ukraine GTA 6.2.1 / 100хв Деморган
Передбачене покарання
6.1.1
"FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 30-100 хвилин, при повторному порушенні Варн
Примітка: є винятки описані в окремих правилах щодо різної RP ситуації, наприклад, напад на інкасаторів / напад на ВЧ з дотриманням усіх умов зазначених в правилах - покарання не застосовується, та в подібних ситуаціях описаних відповідними правилами, також дозволено захищати від нападу на державну територію (об’єкт), також дозволено відстрілюватись / відбиватись від нападу тощо.

Схвалено!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі