Розглянуто ДМ ЗЗ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
31 Гру 2025
Дописи
40
Реакції
20
Бали
11
1. Артем Фракер
2. Назар Коноплянко
3. данний гравець під час рп ситуацій стріляа по мені иа намагався всікти після чого втік в поле відкрив вогонь а я по ньому потім я побіг до маниши і бачу він їде знов начинає стріляти ростулив всю машину я їхав щоб починитись після чого граваць начав повторно стрілять але в ЗЗ Тайм коди ( 12.08 Дм 16.33 ДМ ЗЗ 17.06 говоре в ІСС чат нон рп чел)
4..
5. 15.06.2026

Андрій Смітт

Ст.Адміністратор | Центральна Україна [01]
Старший Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2023
Дописи
1,599
Реакції
520
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!
Оглянувши вашу скаргу, виношу вердикт!
Гравець 251262 Отримає покарання: Деморган 160 та Мут 20 хв.
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин.

6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин.
6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 60-120 хвилин, при повторному порушенні Варн
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин.
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі