Відмовлено ДМ ЗСУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макс Власюк

Поважний гравець
Реєстрування
1 Січ 2023
Дописи
236
Реакції
179
Бали
48
1. Нікнейм лідера / заступника: Татаренко,Платонов
2. Особистий нікнейм:Макс Власюк
3. Суть скарги: ДМ
4. Особисті докази (скриншот/відео):
5.Дата 07.06.2023

Danylo_Karabutov

Полковник ЗСУ
Реєстрування
4 Жов 2022
Дописи
22
Реакції
20
Бали
8

Олександр Платонов

Західна Україна
Реєстрування
30 Бер 2023
Дописи
68
Реакції
112
Бали
88
1. Нікнейм лідера / заступника: Татаренко,Платонов
2. Особистий нікнейм:Макс Власюк
3. Суть скарги: ДМ
4. Особисті докази (скриншот/відео):
5.Дата 07.06.2023
Бажаю здоров'я, шановний гравець!
Я Лідер фракції Генерал ЗСУ Олександр Платонов, хочу внести певні пояснення до вашої скарги, а також розповісти цю ситуацію адміністрації з моєї сторони.

Данна людина стоїть біля паркану військової частини у комендантську годину, хочу відмітити, що фрапс у людини НЕ ПОВНИЙ, оскільки у разі ведення нею фрапсу раніше - можна було б зафіксувати як я неодноразово пояснював цій людині про закон про комендантську годину, про територію військової частини, жовту зону, а також час, який дозволений для перебування у ній враховуючи мету перебування.

Також як нам відомо -
Військовослужбовці ЗСУ можуть розстріляти нападаючих які знаходяться біля заборів військової частини після трьох попереджень.

Підозрюючи, що ця людина увімкнула засіб відеозйомки та враховуючи момент в який вона це зробила, а також її подальші дії - я на логічній підставі почав вважати, що зараз мене та мого полковника збираються підставити, саме тому вирішив виписати три попередження в чат з невеликим інтервалом, оскільки можливості вести тоді відеозйомку мого екрану не я, не мій колега не мали.

Я можу розписати ще декілька абзаців слів, які на мою думку, виправдовують мене та мого полковника, але я не бачу у цьому необхідності, оскільки мною надано вже достатньо інформації, знову ж, на мою думку.
Як відомо "DM" - Вбивство без причини.
У мене були заснування зробити цій людині зауваження, оскільки:
- Комендантська година;
- Знаходження цієї людини біля військової частини;
У мене були заснування відкрити вогонь на ураження по цій людині, оскільки:
- Неодноразове(більше 3-х усних та більше 3-х письмових (в чат)) ігнорування прохань та наказів покинути цю територію.

Для подальшого ознайомлення прошу переглянути "Закон №1 про введення комендантської години", а також "Загальні правила серверу - Правила нападу на військову частину - 3.3", якщо буде необхідна інформація про зону у якій знаходилась данна особа та чому у ній заборонено знаходитися без причини більше дозволеного часу (у комендантську заборонено ВЗАГАЛІ), можете переглянути "Територія військової частини".

У разі необхідності - прошу вийти адміністрацію зі мною на зв'язок для представлення мною більших усних доказів, а також скрінів, які встиг зробити, але навіть на фрапсі цієї людини видно, як було зроблено більше ніж 3 попередження, а також легко можна здогадатися, що фрапс неповний.

Якщо виникнуть питання у адміністрації/у людини яка написала на мене скаргу - завжди буду радий відповісти та довести нашу з полковником правоту у цій ситуації.

Велике дякую за увагу!
На все добре, хай щастить!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі