Зачинено ДМ КАР , Багоюз через таксі авто, ДМ ЗЗ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Амір Легенда

Генерал
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
268
Реакції
225
Бали
63
1. Нікнейм гравця: Філіпон Купернатор ( 89385 ), Павло Коломойський ( 38162 )
2. Особистий нікнейм: Чарльз Бронсон ( 96457 )
3. Клан порушника: WarszawFamQ
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Prokuratura
5. Суть скарги: Людина до цього писала: ,, Я розумію, що така поведінка порушує правила спільноти, принижує інших гравців і створює негативну атмосферу. Щиро шкодую про скоєне й обіцяю, що подібне більше не повториться.
Прошу адміністрацію розглянути можливість пом’якшення або зняття покарання. Готовий дотримуватися всіх правил гри та поважати інших учасників.
.,, Ви пане Адміністратор) пощадили Філіпона Купернатора, неповіривши мені ,що данний гравець повторе те саме ... Блокування було не знято вами,але ви , скоротили термін даному гравцю з 41 до 10 діб.
Доказ цього:

https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/%D0%9E%D0%A1%D0%9A%D0%90%D0%A0%D0%96%D0%95%D0%9D%D0%9D%D0%AF.332436/
Після чого , данний гравець в Румунії розстріляв людей ,спрямованно задля того, щоб першим продати ікла з квадрациклу ,і не стояти чергу(нажаль фрапсу у мене немає ,є свідки у них можливо фрапс є), і пізніше вже людина зробила ще порушення , і получила 3 дні банну, і в той же день ,я виконував батл пас, визвав таксі і далі все навідео ...
1. 6.38. "Багоюз" - Заборонено використання будь-якого багоюзу. | Деморган 60-120 хвилин / Варн / Бан до 10 днів
2. 6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні
3. 6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин

Тепер я ,Чарльз Бронсон ,прошу Вас панове Адміністратори), розглянути можливість прийняти максимальний жорсткий термін покарання !!!
6.Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
7. Дата порушення: 30.10.2025 час 10:33

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі