Відмовлено ДМ Саня Компот

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Софі Дика

Козак
Реєстрування
21 Лип 2022
Дописи
57
Реакції
10
Бали
8
Ваш нікнейм: Софі Дика, Макс Дикий
Нікнейм гравця:
Саня Компот
Дата порушення: 25.07
Опишіть ситуацію: Я зі своїм хлопцем хздили на рибалку. Я сиділа афк в машині, а він рибачив, коли мене дістав з машини та вбив з АК Саня Компот. Без причини, без слів, без повідомлень. До цього вбив іншого гравця за колір машини! Після того, як Саня Компот вбив мене, він вбив і мого хлопця. Ми нічого не робили, не казали, не писали такого, за що можна вбити. А я відійшла в цей момент за телефоном і не встигла записати порушення на відео. Прошу допомоги! Цей гравець постійно щось подібне робить, дайте йому вже бан!
Скріншоти від свого обличчя:
https://imgur.com/a/eMsytDP

Софі Дика

Козак
Реєстрування
21 Лип 2022
Дописи
57
Реакції
10
Бали
8
Даня Компот нас вбив. Саня Компот поряд стояв. Зараз знову приїду на рибалку та спробую зняти відео, якщо ще раз буде ДМити

Софі Дика

Козак
Реєстрування
21 Лип 2022
Дописи
57
Реакції
10
Бали
8
Ми не в банді! Я - медик, а хлопець таксує та не є частиною організацій, ані державних, ані неофіційних. Будь-ласка, зробіть щось!

❤ Олівер_Компот ❤

Новий гравець
Реєстрування
24 Лип 2022
Дописи
43
Реакції
2
Бали
8
Доброго дня шановні адміністратори сервера по перше ці двоє не слідкували за базаром і в мене та в мого друга нерви не вічні вони весь час до нас наривалися а на рахунок осьций чисел я був перезайшов в ігру і я бачив тіпа три 4 і я думаю по попріколу написав 5 і мене нізашо посадили за дм але я не дммив прошу пояснень і мене посадили на 300хв

Софі Дика

Козак
Реєстрування
21 Лип 2022
Дописи
57
Реакції
10
Бали
8
Ми вас не ображали, а в голосовий чат не говорили, тому що мікрофонів у нас немає. Покажіть, де ми як не слідкували за базаром?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі