Відмовлено ДМ - Ухід В Інтерєр

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
27 Чер 2025
Дописи
25
Реакції
6
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Назар Наратонк
2. Нікнейм порушника: Костя Фуфлик
3. Назва клану порушника: VORFamQ
4. Суть скарги:
Спочатку я під'їхав до бункера, бо хотів запросити Новочка в клан. Там перебував саме Костя Фуфлик. Без будь-якої причини він відкрив по мені вогонь із гвинтівки та вбив мене. Перед цим він щось говорив, але через те, що я вже помер, не зміг почути, що саме.
Після відродження я знову повернувся до бункера, але цього разу вже з увімкненим Fraps. Костя Фуфлик знову почав мене ображати, погрожувати та провокувати. Після цього він почав стріляти по машині мого сокланівця.
Я весь час говорив йому в мікрофон, що пропоную мирно розійтися та не продовжувати конфлікт. На жаль, через несправність мікрофона звук не записався.
Під час перестрілки я завдав йому достатньо шкоди, після чого він утік до бункера, щоб відновити здоров'я та, ймовірно, увімкнути Fraps, аби надалі виставити мене винуватцем ситуації.

Після цього він вийшов із бункера та почав стріляти по мені з ДІгла. Спочатку я не звертав на це уваги, але коли він дістав снайперську гвинтівку, я був змушений відкрити вогонь у відповідь і вбив його в межах самооборони.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): відео докази - тайм кодів нема бо все відео то конфлікт
6. Дата порушення: 06,08,2026

Денис Дасслер

Адміністратор | Північна Україна
Адміністратор
Реєстрування
9 Жов 2023
Дописи
385
Реакції
125
Бали
443
Вітаю!
Переглянувши
вашу скаргу,виношу наступний вердикт:
На жаль, наданий вами відеодоказ має ознаки монтажу, тому він не може бути прийнятий до розгляду. Якщо бажаєте повторно подати скаргу, будь ласка, надайте оригінальний відеозапис без монтажу та будь-якого редагування.
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі