Відмовлено ДМ без причини

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Lamash_Evgeniy

Козак
Реєстрування
28 Лип 2022
Дописи
35
Реакції
11
Бали
11
Ваш нікнейм: Ламаш Євгеній
Нікнейм гравця: Ян Шульс
Дата порушення: 01.10.2022
Опишіть ситуацію: Під'їхав я до автосалону глянути авто,сідаю в машину починаю їхати підбігає цей неадекват та починає стріляти,я почав знімати коли від'їхав на безпечну відстань,знову до нього під'їхав і він мене вбив,прошу надати жорстке покарання цьому гравцю (по голосу йому було років 10)
Скріншот/відео від свого обличчя:

Тайм-код: Відео не йде всього 20 секунд,тому без таймкода

Lamash_Evgeniy

Козак
Реєстрування
28 Лип 2022
Дописи
35
Реакції
11
Бали
11
Хотів додати,все відбувалося без РП гри ,він під'їхав та почав шмаляти,так ще в зеленій зоні (автосалон) ,я його зустів на сервері і він вважає шо зроби все правильно і НЕ відчуває себе винним.

Тарік Кензо ( Хелл )

Sokaya and Kenzo FamQ Leader
Реєстрування
3 Сер 2022
Дописи
119
Реакції
83
Бали
28
Ваш нікнейм: Ламаш Євгеній
Нікнейм гравця: Ян Шульс
Дата порушення: 01.10.2022
Опишіть ситуацію: Під'їхав я до автосалону глянути авто,сідаю в машину починаю їхати підбігає цей неадекват та починає стріляти,я почав знімати коли від'їхав на безпечну відстань,знову до нього під'їхав і він мене вбив,прошу надати жорстке покарання цьому гравцю (по голосу йому було років 10)
Скріншот/відео від свого обличчя:

Тайм-код:
Відео не йде всього 20 секунд,тому без таймкода
Нарезка видео , не видно ситуации до , сьемка на телефон !
едиснвтенное что видно что человек уже после перестрелки едет в зз , возможна провокация !

Lamash_Evgeniy

Козак
Реєстрування
28 Лип 2022
Дописи
35
Реакції
11
Бали
11
Нарезка видео , не видно ситуации до , сьемка на телефон !
едиснвтенное что видно что человек уже после перестрелки едет в зз , возможна провокация !
Зрозуміло що не видно ситуації до,тому що я не знав що у мене будуть стріляти,(програми для запису відео на ПК у мене немає),тому прийшлося зняти на телефон хоть частину ситуації,на відео чотко видно як гравець почина тріляти в мене,після чого я помер

Lamash_Evgeniy

Козак
Реєстрування
28 Лип 2022
Дописи
35
Реакції
11
Бали
11
Як я зрозумів наші клани воюють ( я не грав десь 2-3 тижні,вирішив зайти,про це я ще не знав) але суть в тому що він почав стріляти в зеленій зоні,без видігровкі РП ,просто сказав
-Стой стой ( я подумав що треба якась допомога чи ще щось,після чого в мене полетіла очерідь з калаша? ( чесно я аху*л

Lamash_Evgeniy

Козак
Реєстрування
28 Лип 2022
Дописи
35
Реакції
11
Бали
11
Це мені цікаво, якщо віна кланів,то я навіть не можу з'їздити в автосалон,чи на б/у ринок,бо мене будуть ДМить постійно,чи як це працює?

Тарік Кензо ( Хелл )

Sokaya and Kenzo FamQ Leader
Реєстрування
3 Сер 2022
Дописи
119
Реакції
83
Бали
28
Це мені цікаво, якщо віна кланів,то я навіть не можу з'їздити в автосалон,чи на б/у ринок,бо мене будуть ДМить постійно,чи як це працює?
войны нету точно , но можем организовать , возможно у вас был конфликт до ...

Lamash_Evgeniy

Козак
Реєстрування
28 Лип 2022
Дописи
35
Реакції
11
Бали
11

Lamash_Evgeniy

Козак
Реєстрування
28 Лип 2022
Дописи
35
Реакції
11
Бали
11
Та в тому й діло шо не було,я так і не зрозумів за що мене завалили,і наче я його не підрізав нічого не було
Та й наший клан довго не функціонує,нашого лідера забанили,людей мало,ні з ким не гриземся,до чого це було я так і не зрозумів,можеш далі виправдовувати свого друга чи хто це,мені головне щоб його покарали за свої дії ( я на багатьох проектах грав,таких випадків у мене не було)

ʍᴀᴋᴄиʍ ɸᴩᴀнᴋо

Поважний гравець
Реєстрування
31 Лип 2022
Дописи
1,068
Реакції
137
Бали
143
Адреса
Тернопіль
1. Відео не на повний екран і невидно Чат. Може ви йому щось провокаційне в чат написали.
2. І невидно ситуації до. Можливо провокація

Відмова
Закрито

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі