Розглянуто ДМ без причини

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сашко Будівник

Новий гравець
Реєстрування
8 Тра 2025
Дописи
25
Реакції
2
Бали
6
Нікнейм гравця: 217644,217650
Особистий нікнейм: Сашко Будівник
Суть скарги: я їхав собі нікого не чипаючи потім тіп в мене врізався та поїхав до села Михайлівка, а потім я написав чини або полетиш на форум і вони начали по мені стріляти
Докази (скріншот/відео):
Дата порушення: 31.05.2025
Я надіюсь я надав усе правильно та ви посадите цих правопорушників

Хікару Міллер

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
11 Кві 2025
Дописи
996
Реакції
495
Бали
68
Вітаю, Шановний гравець!
Дякуємо за подану скаргу та надані докази. Після детального розгляду доказів мною було ухвалено рішення:
Гравець - 217644 – отримав покарання у вигляді jail на 30 хвилин.
за порушення пункту 6.4, 6.1 правил UKRAINE GTA.

6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 15-30 хвилин
Примітка: якщо була провокація, або якщо відкрити вогонь у відповідь - не буде вважатись порушенням.

6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин

Гравець - 217650 – отримав покарання у вигляді jail на 70 хвилин.
за порушення пункту 6.4, 6.2 правил UKRAINE GTA.

6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин

6.2.1.
"DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн
Примітка: є винятки описані в окремих правилах щодо різної RP ситуації, наприклад, напад на інкасаторів / напад на ВЧ з дотриманням усіх умов зазначених в правилах - покарання не застосовується, та в подібних ситуаціях описаних відповідними правилами, також дозволено захищатись від нападу на державну територію (об’єкт) тощо. Стріляти у відповідь в зеленій зоні заборонено (карається деморганом).
Виняток: якщо по вам відкрили вогонь першими і ви це можете доказати, можете зайти в інтер'єр, в системну зелену зону, вийти з гри тощо для збереження ігрового майна без отримання покарання.

Розглянуто
З повагою, адміністрація UKRAINE GTA.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі