Відмовлено ДМ від Давіда Хіміка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Mishanyks

Новий гравець
Реєстрування
6 Тра 2023
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
1. Нікнейм гравця:Давід Хімік 2. Особистий нікнейм:Михайло Брускевич 3. Суть скарги:я пішов на спів бесіду, і мені сказали прийти завтра, але це сказали по мікро, і я не почув, тому я написав в ООС чат щоб в чат написали, але цей давід він мене взяв наручники, відвів за 50-60 метрів від бази, і розстріляв, я встратив свій орендований транспорт 4. Особисті докази (скриншот/відео): 5. Дата порушення:6 травня 23 рік 19:32

Реєстрування
9 Кві 2023
Дописи
63
Реакції
34
Бали
21
1. Нікнейм гравця:Давід Хімік 2. Особистий нікнейм:Михайло Брускевич 3. Суть скарги:я пішов на спів бесіду, і мені сказали прийти завтра, але це сказали по мікро, і я не почув, тому я написав в ООС чат щоб в чат написали, але цей давід він мене взяв наручники, відвів за 50-60 метрів від бази, і розстріляв, я встратив свій орендований транспорт 4. Особисті докази (скриншот/відео): 5. Дата порушення:6 травня 23 рік 19:32
Пане Михайло ето била Проверка на на рп тоість ето псіхіку втоп била питання кто з пк іграет кто с ноутбука і ви непройшоли набір я так бачу плюс ви самі непокідали територію віськаманта вот вас вили із території віськаманта

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі