Розглянуто ДМ від НПУ( Повний фрапс)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
3 Тра 2025
Дописи
242
Реакції
181
Бали
48
1.айді гравців 118868,106646
2.Григорій Ярошенко
3.Суть.
Розписую повністю суть ситуації,щоб потім під скаргою не плакали НПУ.
Катаючись містом ми побачили багато поліцейських авто ,які всі їхали кудись в одному напрямку.Мені стало цікаво я поїхав за ними(ще раз пояснюю не чіпаючи їх без провокації і образ і т.д.)
Сказати що вони їхали в колоні це смішно тому ,що поки вони їхали вони створили масу ДТП аварійних ситуацій і порушень правил ДР.
Якісь авто завжди відставали потім доганяди зникали і тому подібне!. Тим більше якщо їде колона вона має їхати якомога правіше до краю проїзної частини ,та з однаковою швидкістю дозволеною ПДР.
Йдемо далі ....
Як це НПУ дізналося що я В розшуку ????
ПО ФРАПСУ З ЕКРАНА???
Голова НПУ ви їх по обяві набираєте????
Авто тоноване +авто не зупиняли працівники НПУ. З приводу того що НПУ пише що я створив ДТП так звісно створив після того як ви безпідставно відкрили вогонь я втратив керування ТЗ він був не контрольований,намагався втекти від перестрілки по моєму авто.+ Ви мені пробиваєте щей колеса .я зупинив ТЗ аж біля вч ледь не травмувавши Громадян.І тут цікава ситуація якщо я вчинив ДТП де оформлення ,де перевірка документів ,ви позакривали я в авто і втікали на територію ВЧ.аж після чого вибігли толпою і знову ж таки замість того щоб перевірити документи ви просто розстріляли громадянина....заборонено використовувати зброю без підстав до громадянина.в моїх руках зброї не було я вас не чіпав...так що будь-ласка вмійте визнавати свою провину і некомпетентність.Раджу вам НПУ переглянути фрапс повністю і оцінювати його як РП процес, а не на екрані що я у розшуку і все.типу ви не винні ..
З приводу зливу вашого місця знаходження то ,я так розумію усі громадяни які будуть їхати попереду вас або позаду вас або яких ви будете проїжджати на парковці або на АЗС потенційні ЗЛИВачі інфо?))))Розстріляти їх????
Тайм коди
02:57 Перший постріл+ на повній швидкості врізається НПУ коли намагаюсь від'їхати,тут виходить, що якщо у нього немає відео з реєстратора винен він(якщо є обоюдка )
03:17 Без причини починає Стріляти по авто ,після пострілів водій втрачає контроль над авто
03:28 Непідконтрольне авто намагається втекти від перестрілки але його підрізає НПУ та прострілюють колеса автомобіль повністю втрачає керування та ледве зупиняєттся
04:13 Фейкова причина відкриття вогню Ви нас підрізали!
+ Наказ полковника На відкриття вогню
05:10 розстріл авто з людиною в салоні!!!!
4.Докази
5. 17.06.2026рік

Ян Карпенко

♡♡♡♡♡♡♡♡
Лідер
Реєстрування
24 Чер 2023
Дописи
1,134
Реакції
560
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:

#106646 отримує покарання у вигляді:

6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі