Розглянуто ДМ зовні вч

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Zsan4ek

Козак
Реєстрування
20 Гру 2023
Дописи
44
Реакції
12
Бали
11
  1. Нікнейм гравця: Юра Брусов
  2. Особистий нікнейм: Саня Хантер
  3. Суть скарги: Їхав ззовні вч, гравець без попереджень відкрив вогонь по мені, зброї в руках я не мав, знаходився навіть не в червоній зоні, просто їхав. Дане порушення від гравця повторюється періодично, прошу прийняти відповідні заходи та врахувати, що на відео був і інший гравець, який взагалі виїхав з іншої сторони! А порушника покарати варном, дякую.
  4. Докази (скріншот/відео):

Владислав Авоккадови

02 | Західна Україна
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
135
Реакції
42
Бали
33
Ви знаходилися на сині зоні і там заборонено находитися також під час вашого перебування там був код 4 і всі підозрілі люди були або затримані або ростріленні також від вас я замітив порушення а саме Non РП dray

Zsan4ek

Козак
Реєстрування
20 Гру 2023
Дописи
44
Реакції
12
Бали
11
Ви знаходилися на сині зоні і там заборонено находитися також під час вашого перебування там був код 4 і всі підозрілі люди були або затримані або ростріленні також від вас я замітив порушення а саме Non РП dray
Перш за все, вивчи у якому радіусі знаходиться синя зона - 5м від забору. А ліквідували мене метрів 700 від території вч. Також порушення нонрп драйв було вимушене, так як по мені відкрили вогонь. На території вч не було тривоги, я проїхав і не видно було навіть машин (як зазвичай коли напад на вч є), також відео зі звуком я чути, що нема тривоги, а гравець вирішим знехтувати правилами захисту вч та просто вбив мене та іншого гравця, який взагалі виїхав з поля. Чи він також знаходився в синій зоні? І взагалі, адміністрація, Ви можете карати за такі правопорушення? Вічно код 4, вічні вбивства без причини зовні вч. Ну шо це за приколи такі? Чо ці рижики мають бути в фракції і нехтувати абсолютно всіма правилами, для кого тоді ці правила написали?

Останнє редагування:

Євген Антонюк

UKRAINE GTA 04 | Генерал ДСНС
Активний гравець
Реєстрування
9 Вер 2022
Дописи
607
Реакції
508
Бали
98
Перш за все, вивчи у якому радіусі знаходиться синя зона - 5м від забору. А ліквідували мене метрів 700 від території вч. Також порушення нонрп драйв було вимушене, так як по мені відкрили вогонь. На території вч не було тривоги, а гравець вирішим знехтувати правилами захисту вч та просто вбив мене та іншого гравця, який взагалі виїхав з поля. Чи він також знаходився в синій зоні? І взагалі, адміністрація, Ви можете карати за такі правопорушення? Вічно код 4, вічні вбивства без причини зовні вч. Ну шо це за приколи такі? Чо ці рижики мають бути в фракції і нехтувати абсолютно всіма правилами, для кого тоді ці правила написали?
ДМ був не за 700 м так як на такій відстані нічого не видно, особа відкрила вогонь бо було оголошено КОД-4 і ще раз наголошую що ВЧ це стратегічний обʼєкт і просто так біля неї їздити ЗАБОРОНЕНО

Zsan4ek

Козак
Реєстрування
20 Гру 2023
Дописи
44
Реакції
12
Бали
11
ДМ був не за 700 м так як на такій відстані нічого не видно, особа відкрила вогонь бо було оголошено КОД-4 і ще раз наголошую що ВЧ це стратегічний обʼєкт і просто так біля неї їздити ЗАБОРОНЕНО
Женя, то що у вас вічний код 4, ми це вже знаємо.
А тулити граців просто так дозволено, так? Відстань була явно не 5м. На відео все чітко видно, коли відкрили вогонь, а коли дм був і де. Що за придумування правил, просто так їздити заборонено і тд. Є чітко прописані пункти, що дозволено, а що ні.

Ну тут явне порушення. Нашо ти пробуєш виправдати свого рижика? Застав їх краще правила вивчити, там читати 2хв, а вони і то не можуть вивчити. Не можуть вивчити - то нема чо в фракції бути

Гравець, що виїхав з поля також попав в синю зону????

Останнє редагування:

Владислав Авоккадови

02 | Західна Україна
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
135
Реакції
42
Бали
33
Перш за все, вивчи у якому радіусі знаходиться синя зона - 5м від забору. А ліквідували мене метрів 700 від території вч. Також порушення нонрп драйв було вимушене, так як по мені відкрили вогонь. На території вч не було тривоги, я проїхав і не видно було навіть машин (як зазвичай коли напад на вч є), також відео зі звуком я чути, що нема тривоги, а гравець вирішим знехтувати правилами захисту вч та просто вбив мене та іншого гравця, який взагалі виїхав з поля. Чи він також знаходився в синій зоні? І взагалі, адміністрація, Ви можете карати за такі правопорушення? Вічно код 4, вічні вбивства без причини зовні вч. Ну шо це за приколи такі? Чо ці рижики мають бути в фракції і нехтувати абсолютно всіма правилами, для кого тоді ці правила написали?

Владислав Авоккадови

02 | Західна Україна
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
135
Реакції
42
Бали
33
Non РП Dray там не було причини їхати туди і ви їздили попри забор і це заборонено

Zsan4ek

Козак
Реєстрування
20 Гру 2023
Дописи
44
Реакції
12
Бали
11

Богдан Стрийський

Західна Україна
Реєстрування
1 Січ 2024
Дописи
301
Реакції
53
Бали
33
А давайте в реальному житті ви сядете в автомобіль та почнете кататись біля військової частини, хотів би побачити що з вами зроблять в такому випадку!

І це рахується провокацією силових структур!

І я впевнений більше ніж на 100 відсотків що ви б порушили правила нападу на Військову частину, якщо вам ніхто б не чинив опір!

Тому скарга з вашої сторони є не Доречною!

Zsan4ek

Козак
Реєстрування
20 Гру 2023
Дописи
44
Реакції
12
Бали
11
А давайте в реальному житті ви сядете в автомобіль та почнете кататись біля військової частини, хотів би побачити що з вами зроблять в такому випадку!

І це рахується провокацією силових структур!

І я впевнений більше ніж на 100 відсотків що ви б порушили правила нападу на Військову частину, якщо вам ніхто б не чинив опір!

Тому скарга з вашої сторони є не Доречною!
????

У вас там в зсу цирк, а не фракція

Я не нападав на вч, то шо ти розказуєш дурниці якісь

Євген Антонюк

UKRAINE GTA 04 | Генерал ДСНС
Активний гравець
Реєстрування
9 Вер 2022
Дописи
607
Реакції
508
Бали
98
????

У вас там в зсу цирк, а не фракція

Я не нападав на вч, то шо ти розказуєш дурниці якісь
Цирк у вас в голові а в Нас РП процес, наступного разу підніму питання в СБУ про вашу справу і будете грати РП суд а це РП процес якщо не розумієте то це ваші проблеми

Zsan4ek

Козак
Реєстрування
20 Гру 2023
Дописи
44
Реакції
12
Бали
11
Цирк у вас в голові а в Нас РП процес, наступного разу підніму питання в СБУ про вашу справу і будете грати РП суд а це РП процес якщо не розумієте то це ваші проблеми
В сбу скинеш справу про те, що мене затулили зовні? Хммм

Данило Шульга

На пенсії
Активний гравець
Реєстрування
11 Жов 2023
Дописи
668
Реакції
356
Бали
68
Вітаю.
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:
Гравець: Юра Брусов #6788185 отримує покарання у вигляді - DM (вбивство) - /jail 60-120
Гравець: Саня Хантер #6835009 отримує покарання у вигляді - NonRP Drive - /jail 15-30

РОЗГЛЯНУТО.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі