Розглянуто ДМ на зльоті майна

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Нік Капоне

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
11 Бер 2023
Дописи
260
Реакції
358
Бали
83
1. Нікнейм гравця:Максим Дігер
2. Особистий нікнейм:Нік Капоне
3. Клан порушника:KOCtaVeta
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Al-Capone
5. Суть скарги: дм на зльоті майна, на відео можна побачити, що тулить лише мене, скоріш за всього хтось з людей хто ловив котедж найняв на мене цю людину, це припущення, бо я його вперше бачу, купила інша людина котедж, і що скажете робити? заблокуєте гравця в якого 7 лвл на 3 дні? буде смішно, очевидно що це твінк-аккаунт, впевнений що купив би я котедж, тут або заберати котедж в людини яка зловила, і знову зробити так щоб по часу цей котедж злетів, або мені вигідніше буде також само Дм-ити з іншого пристрою, і нехай банять на 3 дні, що мені ті 3 дні, як на мене за це треба взагалі банити на місяць, майже те саме що скам! (питання, якщо мене почали тулити на зльоті, чи можу я цю людину котра стріляє по мені, вбити?
6. Докази (скріншот/відео):
(ТАЙМ КОДИ : 2:32) - початок Дм
7. Дата порушення:11.03.2024

Останнє редагування:

Іван Кучин

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
16 Лют 2023
Дописи
731
Реакції
223
Бали
203
Вітаю.
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:
Гравець Максим Дігер DM на зльоті - /pban 3
Майно продано державі.
Гравець Олександра Янко заблокована на 6.000. до вияснення.
Розглянуто.

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,044
Бали
253
1. Нікнейм гравця:Максим Дігер
2. Особистий нікнейм:Нік Капоне
3. Клан порушника:KOCtaVeta
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Al-Capone
5. Суть скарги: дм на зльоті майна, на відео можна побачити, що тулить лише мене, скоріш за всього хтось з людей хто ловив котедж найняв на мене цю людину, це припущення, бо я його вперше бачу, купила інша людина котедж, і що скажете робити? заблокуєте гравця в якого 7 лвл на 3 дні? буде смішно, очевидно що це твінк-аккаунт, впевнений що купив би я котедж, тут або заберати котедж в людини яка зловила, і знову зробити так щоб по часу цей котедж злетів, або мені вигідніше буде також само Дм-ити з іншого пристрою, і нехай банять на 3 дні, що мені ті 3 дні, як на мене за це треба взагалі банити на місяць, майже те саме що скам! (питання, якщо мене почали тулити на зльоті, чи можу я цю людину котра стріляє по мені, вбити?
6. Докази (скріншот/відео):
(ТАЙМ КОДИ : 2:32) - початок Дм
7. Дата порушення:11.03.2024
Вітаю!

Стосовно котеджу - буде проведено розіграш.
Слідкуйте за новинами 02 серверу для детальнішої інфомрації.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі