Розглянуто ДМ+неадекватні висловлювання+ Нон рп драйв + образи ///Толясік Хімбер////

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
30 Січ 2024
Дописи
19
Реакції
24
Бали
6
  1. Нікнейм гравця: Толясік Хімбер
  2. Особистий нікнейм: Богдан Александровський
  3. Суть скарги: Я патрулював бачу що людина не адекватно водить тс після чого вирішив зупинити даний гравець почав не адекватно висловлюватись а саме тайм код-0:18 потім я їхав за ним в погоню вони почали нон рп драйв а саме тайм код - 0:30 після чого вони перевернулись та поламали своє авто тайм код- 0:57 я відкрив вогонь по автомобілю та побачив що в них зброя відкрив вогонь по людині зі зброєю та мене почали вбивати в спину взагалі другий гравець а саме Ваня Київський після чого вони мене убили та почали мене ображати тайм код-1:08
  4. Докази (скріншот/відео): ляпсь
  5. Дата порушення: 30.05.2024

Іван Скакун

ГС Неоф на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
1,993
Реакції
1,197
Бали
253
Вітаю шановний гравець
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:
Гравець Толясік Хімбер [172552] отримає покарання за: Неадекватні висловлювання - /pmute 60 + NonRP Drive - /jail 10

Ви автор Богдан Александровський [129062] отримаєте покарання за: DM Car - /jail 15. так як автомобіль зупинився ви могли вийти та дати попередження про те щоб вийти з автомобілля, якщо б автомобіль продовжував рухатися далі тоді ви могли відкрити вогонь по колесам автомобіля, у вашому випадку ви вийшли з авто та відразу почали вести стрільбу по авто. Тому ви будете за це покаранні.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі