Розглянуто ДМ, приниження, переслідування

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вікі Альт

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
8 Лип 2024
Дописи
227
Реакції
536
Бали
98
  1. Нікнейм гравця:Сенді Мілано 67828
  2. Особистий нікнейм:78172
  3. Суть скарги: Вітаю шановна адміністрація. Хочу подати скаргу на гравця Сенді Мілано по тій простій причині, що даний гравець постійно ображає, провокує та як ми бачимо на відео нижче навіть вбив, хоча не перебуває в ворожому клані. Певний час пробувала не звертати увагу на його поведінку в грі, але як доросла людина я маю почуття гідності, тож його дії мене глибоко обурюють наприклад ось такі та те що на фото нижче. А отже прошу видати Сенді Мілано суворе покарання за всі його провини переді мною, та сподіваюся що відбуваючи покарання гравець зрозуміє, що в даній грі є багато інших розваг ніж багоюзити на цр ось так, ображати, принижувати, вбивати. Бо послухавши ось тут його відгуки про службу в НПУ та його там досягнення бачимо що адекватно розвивати свого персонажа в грі та чогось досягти даний гравець не прагне. Прошу звернути увагу що на відео різні дати та години, а отже дійсно гравець 67828 мене переслідує.
  4. Докази (скріншот/відео): ось . Тайм коди не вказую так як відео менше 2хв, але хочу зазначити, що відео обрізані з метою приховати розмову з іншим гравцем, якаданої ситуації взалі не стосується. За потреби можу надіслати в особисті повне відео. Дякую за увагі та приємної всім нам гри)
    Сенді.jpg 2.jpg
    Сенді.jpg

Макс Харбор

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
19 Лип 2023
Дописи
1,967
Реакції
614
Бали
213
Адреса
[email protected]
Вітаю, шановний гравець!
Розглянувши Вашу скаргу виношу такий вердикт:
гравець #67828 отримує покарання
jail 75 Використання анімації з метою приниження гідності людини + DM Car + DB
mute 180 Образа Гравців + Неадекватні Висловлювання
гравець #74999 отримує покарання
mute 60 Образа гравців
гравець #36739 отримує покарання

mute 60 Образа гравців
РОЗГЛЯНУТО.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі