Вікі Альт
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 8 Лип 2024
- Дописи
- 227
- Реакції
- 536
- Бали
- 98
- Нікнейм гравця:Сенді Мілано 67828
- Особистий нікнейм:78172
- Суть скарги: Вітаю шановна адміністрація. Хочу подати скаргу на гравця Сенді Мілано по тій простій причині, що даний гравець постійно ображає, провокує та як ми бачимо на відео нижче навіть вбив, хоча не перебуває в ворожому клані. Певний час пробувала не звертати увагу на його поведінку в грі, але як доросла людина я маю почуття гідності, тож його дії мене глибоко обурюють наприклад ось такі та те що на фото нижче. А отже прошу видати Сенді Мілано суворе покарання за всі його провини переді мною, та сподіваюся що відбуваючи покарання гравець зрозуміє, що в даній грі є багато інших розваг ніж багоюзити на цр ось так, ображати, принижувати, вбивати. Бо послухавши ось тут його відгуки про службу в НПУ та його там досягнення бачимо що адекватно розвивати свого персонажа в грі та чогось досягти даний гравець не прагне. Прошу звернути увагу що на відео різні дати та години, а отже дійсно гравець 67828 мене переслідує.
- Докази (скріншот/відео): ось . Тайм коди не вказую так як відео менше 2хв, але хочу зазначити, що відео обрізані з метою приховати розмову з іншим гравцем, якаданої ситуації взалі не стосується. За потреби можу надіслати в особисті повне відео. Дякую за увагі та приємної всім нам гри)