Альона Кулініч
💕 kitty purr 💕
- Реєстрування
- 5 Лип 2024
- Дописи
- 28
- Реакції
- 47
- Бали
- 23
1. Нікнейм гравця: Тарас Борщик 188612
2. Особистий нікнейм: Альона Котик
3. Клан порушника: BLACKCROWN
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: держ. орг. МОЗ К
5. Суть скарги: моя колега хотіла передати мені рем. комплекти, оскільки забагалося у нього трошки та поремонтувати не міг автомобіль. Ми оце стоїмо на парковці та ця чудова людина, Тарасік, нас три рази протанарила
на жаль, записала лише останній раз. Потім я вирішила спитати навіщо він це робить, бо це не зовсім адекватна поведінка, оскільки ми не в клані, та це чудово видно по нашій формі та автомобілю
))) Людина мені відповідала "По приколу", ще й переїхав, сказавши, що переїжджати співробітницю МОЗ - це норм.
Не впевнена, що дій достатньо для повноцінного покарання, проте, сподіваюсь, що гравцю буде видано хоч щось, оскільки такі люди заважають роботі служб.
6. Докази (скріншот/відео):
7. Дата порушення: 09.11.2024
2. Особистий нікнейм: Альона Котик
3. Клан порушника: BLACKCROWN
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: держ. орг. МОЗ К
5. Суть скарги: моя колега хотіла передати мені рем. комплекти, оскільки забагалося у нього трошки та поремонтувати не міг автомобіль. Ми оце стоїмо на парковці та ця чудова людина, Тарасік, нас три рази протанарила
Не впевнена, що дій достатньо для повноцінного покарання, проте, сподіваюсь, що гравцю буде видано хоч щось, оскільки такі люди заважають роботі служб.
6. Докази (скріншот/відео):