Розглянуто ДМ 1796

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роман Драгов

Кошовий отаман
Реєстрування
5 Тра 2025
Дописи
60
Реакції
71
Бали
63
1. Ваш нікнейм: Олександр Дзюбан
2. Нікнейм порушника: Богдан Житомирський 67840, Олег Житомирський 86117, Джеймс Житомирський 73996
3. Назва клану порушника: LOBODA
4. Суть скарги: Їду я собі такий по вечірньому Харкову, насолоджуюсь краєвидами, думаю про те що на гемері потрібно правий супорт замінити, дивлюсь інкасатори працюють, думаю потрібно і собі поїхати до банкомата гроші зняти, розвертаюсь, а ці неадекватні люди без жодної причини починають мене розстрілювати, зламали мені авто, відповідно я починаю захищати себе і відстрілюватись, вони ж порушуючи правило застосування тайзера б'ють мене двічі струмом та знерухомлюють з метою вбивства як видно на відео. Прошу видати покарання за порушення правил:
1. 6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 15-30 хвилин
2. 6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин
3. 6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин
4. 2.1. PG дозволено. Використовувати тайзер проти зброї для знерухомлення гравця - заборонено. | Деморган 60 хвилин
5. 2.2. Заборонено вбивати цивільних осіб. | Покарання за DM

5. Доказ порушення (скриншот/відео): відео скрін
6. Дата порушення: 14.03.2026

Дмитро Оногі

Поважний гравець
Реєстрування
4 Січ 2024
Дописи
445
Реакції
169
Бали
103
Вітаю шановний гравець!

Розглянувши вашу скаргу виношу такий вердикт.

Гравець #86117 отримує покарання у вигляді: DM Car in PG за використання тайзер. - 45хв.

Гравець #73996 отримує покарання у вигляді: FD in PG за використання тайзер. - 45хв.

Гравець #67840 отримує покарання у вигляді: DM - 60хв.

Якщо гравець перебуває на роботі інкасації, на нього не поширюються правила кланової війни. В такому випадку війна між кланами не враховується.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі