Розглянуто ДМ car in GZ | R - 571

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
12 Лип 2025
Дописи
13
Реакції
10
Бали
6
1. Нікнейм гравця: Кирило Ексайз 93928
2. Особистий нікнейм: Дарія Тріпл 100837
3. Клан порушника: SIGMA
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Prokuratura
5. Суть скарги: образа гравців : особа неодноразово провокувала під виглядом ДМ ін ЗЗ, а також переслідування мене та вчинення порушення ДМ ін ЗЗ. особа неодноразово отримувала порушення : ДМ, ДМ в ЗЗ, ФД. Отримувала попередження за порушення правил UG. в цей же самий день відлетів за порушення ДМ і ДМ кар. на даному відео спостерігаємо провокацію зі зброєю на відео 1:03, 7:37

3:51 людина хоче затаранити авто, хоча воно стоїть на загрузці

на 7:00 в мене ще цілі колеса на фурі, 8:10 видно що гравець стає за стінкою,щоб багоюзом прострелити шини, 8:23 ( додатково видно на 8:45) у мене колеса вже пробиті колеса з правої сторони,

на 7:47 людина намагається зробити перешкоду загрузці і використовує модель свого персонажа, для того щоб зсунути фуру з загрузки

9:11 гравець зникає з правої сторони
9:22 ховається за ящиками після чого на 9:32 видно що моє авто має простріляні колеса з двух сторін

відео було записано в 21:42:23 - до 21:52:32
Враховуйте історію покарань гравця, скільки він отримує щодня покарань стосовно ДМ та ФД тощо
І те, що він єдиний який бігав зі зброєю на території завантаження без діла і причини.

6. Докази (скриншот/відео):
https://files.fm/u/hazpkfbz5x скріншот таймкоду 9:24 багоюз прострілу через коробки
відео доказ

Останнє редагування:

Тім Тімич

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
23 Вер 2023
Дописи
1,345
Реакції
634
Бали
251
Вік
41
Вітаю шановни гравець!

гравець 93928 отримує покарання у вигляді деморгана на 35 хвилин за навмисний таран та DMCar

Розглянуто​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі