Розглянуто ДМ + music in voice, не виконання своїх обов'язків

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
31 Лип 2023
Дописи
63
Реакції
16
Бали
11
  1. Нікнейм гравця: №11497, №33959
  2. Особистий нікнейм: Ілля Буковинський
  3. Суть скарги: Я побачив що поліція під'їхала до МОЗ. Я вирішив перевірити їх на РП оскільки я сам був в НПУ. Коли я до них підхожу я чую що гравець №11497 увімкнув німецьку пісню in voice в цей час я увімкнув фрапс. Я стою біля них і бачу бездіяльність від працівників поліції. Тобто вони мене не виганяють з червоної зони МОЗ. Після чого я одного з них легенько вдарив після чого гравець №11497 та №33959 по мені відкрили вогонь замість того щоб заарештувати та виписати розшук. Можливо я не првий в тому що я їх вдарив за це я дуже дуже сильно вибачаюсь але вони мене розстріляли (в реальному житті такого б не було) можливо це й ще НОН РП вам вирішувати. Прошу переглянути і винести свій вердикт.
  4. Докази (скріншот/відео): ДОКАЗИ
  5. Дата порушення: 24.07.2024

Мартін Морган

ГС Держ у відставці | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2024
Дописи
1,874
Реакції
1,750
Бали
213
Вітаю, розглянувши Вашу скаргу, виношу таке рішення:
Так як ви почали провокувати Поліцію, вдаривши його, ви також отримає покарання. А саме: Провокація гравця - /jail 30-90
Гравець 11497 отримає покарання: MG - /pmute 15-30; NonRP - /jail 15-60, також співробітник отримає догану
Гравець 33959 отримає покарання: MG - /pmute 15-30; NonRP - /jail 15-60, також співробітник отримає догану
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі