Розглянуто ДМ | R - 2939

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Козаков

Ігровий Помічник | Північна Україна
Ігровий Помічник
Реєстрування
31 Лип 2022
Дописи
96
Реакції
160
Бали
88
1. Ваш нікнейм: Андрій Козаков

2. Нікнейм порушника: (110237) (107661)

3. Назва клану порушника: OMEGA

4. Суть скарги:
Вкотре сервер доводить, що допуск до гри осіб, які своєю поведінкою демонструють повну відсутність культури спілкування та розуміння правил, негативно впливає на ігровий процес.

Щодо самої ситуації. Я рухався своєю смугою руху, коли водій білого автомобіля вирішив здійснити обгін та навмисно підрізав мене. Через це я за інерцією втратив керування, врізався у відбійник, після чого автомобіль відкинуло в чорний автомобіль.

Після ДТП водій чорного автомобіля без будь-яких спроб з'ясувати ситуацію дістав вогнепальну зброю та почав навмисно розстрілювати мій транспортний засіб, завдаючи йому пошкоджень. Даними діями він порушив статтю 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна), а також безпідставно застосував вогнепальну зброю без будь-якої IC-причини.

Після того як водій чорного автомобіля відкрив по мені вогонь, до нього приєднався водій білого автомобіля. Діючи спільно, вони довели мого персонажа до несвідомого стану, чим порушили правило сервера:

6.2. DM (DeathMatch) — доведення гравця до несвідомого стану без вагомої IC-причини. Покарання: Demorgan 60–100 хвилин.

Прошу адміністрацію уважно розглянути надані докази, дати правову оцінку діям обох гравців та застосувати до них відповідне покарання згідно з правилами сервера.

5. Доказ порушення (скриншот/відео):Тута

6. Дата порушення:13.07.2026​

Адам Квенті

ЗГС Неоф | Північна Україна (04)
Куратор лідерів
Реєстрування
10 Лют 2025
Дописи
878
Реакції
367
Бали
123
Вітаю!
Переглянувши вашу скаргу,виношу наступний вердикт:
Гравець Андрій Козаков [682] отримає покарання у вигляді 60 хвилин муту
5.9.
"Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
Гравець Денис Пупсянський [107661] отримає покарання у вигляді 90 хвилин деморгану
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. |
Деморган 60-100 хвилин
Гравець Тьома Дорошенко [110237] отримає покарання у вигляді 60 хвилин деморгану
6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. |
Деморган 15-30 хвилин
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі