Розглянуто ДМ | R - 2940

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Козаков

Ігровий Помічник | Північна Україна
Ігровий Помічник
Реєстрування
31 Лип 2022
Дописи
96
Реакції
160
Бали
88
1. Ваш нікнейм: Андрій Козаков
2. Нікнейм порушника: 8722
3. Назва клану порушника: Prokuratura
4. Суть скарги:
Прошу розглянути мою скаргу на гравця, поведінка якого свідчить про повне ігнорування правил серверу та адекватної RolePlay-взаємодії.

Спочатку дана особа пересувалася зустрічною смугою руху, чим порушила правила дорожнього руху. У результаті своїх дій вона створила дорожньо-транспортну пригоду (ДТП), що також є окремим порушенням.

Після цього я прибув на СТО, щоб відремонтувати свій автомобіль та продовжити Їхати по справам. Однак гравець під'їхав до мене, почав безпідставно висловлювати претензії, після чого дістав вогнепальну зброю та навмисно пошкодив мій автомобіль. Надалі він відкрив вогонь по мені та довів мого персонажа до несвідомого стану.

Цими діями гравець порушив правило:

6.2. "DM" (DeathMatch) — доведення до несвідомого стану гравця без вагомої IC-причини. Покарання: Demorgan на 60–100 хвилин.

Вважаю, що жодної обґрунтованої IC-причини для застосування зброї та нападу на мене не було. Я лише приїхав на СТО для ремонту свого транспортного засобу та не провокував конфлікт.

Прошу адміністрацію уважно розглянути надані докази, притягнути порушника до відповідальності згідно з правилами серверу та винести справедливе рішення.

5. Доказ порушення (скриншот/відео):Тута (тайм-код нападу 00:44)

6. Дата порушення:12.07.26​

Адам Квенті

ЗГС Неоф | Північна Україна (04)
Куратор лідерів
Реєстрування
10 Лют 2025
Дописи
861
Реакції
367
Бали
123
Вітаю!
Переглянувши вашу скаргу,виношу наступний вердикт:
Гравець Максон Байрактар [8722] отримає покарання у вигляді 150 хвилин деморгану
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин
6.2.1.
"DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі