Розглянуто ДМ | R-3049

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Stas_Bogets

Новий гравець
Реєстрування
19 Кві 2026
Дописи
17
Реакції
2
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Стас Богетович (ID: 106517)
2. Нікнейм порушника: Ярослав Тигер [25912]
3. Назва клана порушника: Syndicate
4. Суть скарги: Я рухався дорогою на фурі. Попереду мене знаходився автомобіль, який я почав обережно об'їжджати. Під час цього маневру я випадково зачепив гравця, оскільки він стояв прямо на проїжджій частині. Наїзд був абсолютно ненавмисним, гравець залишився живим. Я зупинився і вийшов з фури, щоб полагодити її і розібратися в ситуації (хотів допомогти йому або вилікувати). Щойно я вийшов, гравець Ярослав Тигер [25912] підбіг до мене з претензіями в дусі «Що ти накоїв?» і після цих слів просто дістав зброю та розстріляв мене без вагомої ІС причини. Я визнаю, що випадково його збив, але він сам знаходився на проїжджій частині. Звичайне ДТП — це не привід для вбивства. Жодного повноцінного РП-діалогу не відбулося. Також прошу адміністрацію звернути увагу на нікнейм порушника — Ярослав Тигер. Прізвище «Тигер» є транслітом англійського слова (Tiger), що не відповідає формату реальних імен і розцінюється як нон-РП нік. Прошу покарати цього гравця за DM та зобов'язати змінити нікнейм.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): [
]
6. Дата порушення: 22.07.2026 (початок о 22:33)

Микoла Дайшенко

Адміністратор | Північна Україна
Реєстрування
24 Лис 2023
Дописи
596
Реакції
553
Бали
493
Вітаю!
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:

Гравець Ярослав Тигер #25912 отримує покарання у вигляді деморгану на 90 хвилин згідно правил UG:
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин
6.42. Заборонено перешкоджати роботі НПУ під час евакуації транспорту, працівників евакуатора, Укрзалізниці, автобуса, трамвая, тощо. | Деморган до 45 хвилин / Варн

Також гравець має 7 днів від моменту цієї відповіді змінити нік нейм.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі