Розглянуто ДМ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
18 Сер 2022
Дописи
38
Реакції
8
Бали
11
Ваш нікнейм:Денис Стромило
Нікнейм гравця:Ілля Смирнов
Дата порушення:30.09.2022
Опишіть ситуацію:Я працював на роботу автобусника та підїхав до зупинки,після чого до мене забігає цей громадян і каже мені щоб я його віз.Я попросив його вилізти але він не хотів.Я йому сказав якщо хочеш щоб я тебе віз то заплат кошти,він не хотів платити і виходити.Я йому ще декілька раз сказав після чого мене взбісило і я сказав якщо ти зараз не вийдеш я відкрию вогонь.Після чого я вийшов з автобусу та він почав бігати за мною та діставати збро.Нажаль повнного відео немає тому-що мені потрібно було тікати щоб запустити ОБС якщо б я став с самого початку і почав включати він мене б вбив.Я не відокремлюю свої погрози ви можете видати мені мут,але якщо на те пішло то йому за ДМ та за образи в кінці відео.Я звичайно теж йому погрожував але таких людей я не навижду які хочуть все на халяву,я його просив декілька разів нормальной вийти якщо людина не розуміє людської мови потрібно розмовляти так щоб він вже вийшов.
Скріншот/відео від свого обличчя:
Тайм-код:все відео
відео

Илья Сусло

Новий гравець
Реєстрування
9 Сер 2022
Дописи
5
Реакції
0
Бали
1
на 20 секундах зверніть увагу на чат не цинзурні слова

Реєстрування
18 Сер 2022
Дописи
38
Реакції
8
Бали
11
на 20 секундах зверніть увагу на чат не цинзурні слова
1.Не цензурні слова не забороненні в грі.
2.Я сказав що я йому погрожував пістолетом щоб він вийшов та не заважав мені працювати,але на відео в мене не має зброї
3.Ця людина вкрала в мене клан та обманула на велику сумму грошей скаргу я написав вона вже передана ЗГА можете подивитись
4.Погрози пістолетом не заборонені
5.В моїх не цензурних словах не було слів в його сторону "****************************" "йди ***********************************" "***********************************" ці слова дозволені тому-що вони не несуть ніякої кривди гравцю
6.Якщо шановна адміністрація вирішить дати мут я погоджусь але перед цим я хочу щоб гравця посадили за ДМ та теж видали мут в кінці відео чутно як він назвав мене "лохом"

ʍᴀᴋᴄиʍ ɸᴩᴀнᴋо

Поважний гравець
Реєстрування
31 Лип 2022
Дописи
1,068
Реакції
137
Бали
143
Адреса
Тернопіль
Гравець Ілля Смирнов(17090) получив покарання згідно з правилом:
7.1 - "DM" – Вбивство/поранення/нанесення збитків ігровому персонажу без IC-причини. [КПЗ 300 хвилин/Подвоєний термін(якщо порушник знаходиться на доволі високому званню у фракції(4-10 ранг)].
Розглянуто
Закрито

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі