Схвалено ДМ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Алекс Гарріс

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Тра 2023
Дописи
64
Реакції
62
Бали
21
давай свой дс ибо телеграмм любую соц сеть я тебе по другому растолкаю ,оставляю тут свое и не только свое мнение ,что на этой скарге сто ты скинул во первых ПРОВОКАЦИЯ во вторых Вы хотели нас ДМ, там уже посмотрят чат и все посмотреть ,в третьих почему то тебя сразу и твоего патриотика маленького тоже откинули ,одного на 180 другого на 60-90 минут ,админы тут уже решат кто виноват ,так что хватит плакать ибо пиши дс там где мы поговорим 1 на 1 ,ибо сюда больше нечего не рыгай потому что ты позор
Альо! Які провокації були? Ви стріляли на блокпосту без причини ми відповіли. Потім приїхали і в зз біля лікарні ти особисто вів стрільбу по мені. Провокували і викликали адміна тоді коли вас карали по заслугам вашим бо до розмови ви не ставали. Чому ти тут такий гоноровий а не доказував правоту тоді коли я розиовляв а дмив людей? Це таке у тебе РП? Правила читай і поводься по людськи тоді буде все ок.

Алекс Гарріс

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Тра 2023
Дописи
64
Реакції
62
Бали
21
такие как мы на каком языке разговаривают ,защищают твою жопу днем и ночью,чтоб ты завтра день увидел ,хватит мне рыгать за этот язык ,ибо тебе скинуть видео ЗСУ которые разговаривают на русском ? скинуть аккаунты тебе этих людей ? что тебе скинуть еще нужно чтоб ты догнал то что на русском которые разговаривают люди те воюют большинство,так что давай тут без своего патриотизма ,ты взрослый мужик ,пойди покажи мне патриотизм свой на фронте ,че? лучше посидеть в игре поуказывать на каком языке людям разговаривать ,боже люди не знают что такое Южная Украина и открывают рот на каком языке разговаривать с Южной стороны ,тут админы разговаривают некоторые на русском ,предъяви им возьми ,или вы если будете играть и гравцям указывать на каком разговаривать то война завтра закончится ? что тебе это поможет? я буду разговаривать с тобой на каком хочешь ,и ********************* че ты мне скажешь мужик
,так что не советуй мне свою дичь ,и обдумай свои поступки и не делай так больше никогда !
ЗСУ які воюють вони навіть на фронті переходять (учаться) українській мові, а ти сидиш і тут захищаєш мову ворога яка кожного дня вбиває Українців-це позор і місце тобі там де твій язик. Адмінам я пред*яви кидав і не раз (вони як посадові особи то не мають права спілкуватись на Українському проекті, домені згідно закону на будь-якій з інших мов) бо є мовний закон з яким тобі слід ознайомитись бо можеш як ти писав- залишитись без зубей. Ти б у 2 світову по Німецьки заговорив і сказав какая разніца і як ти думаєш де б ти закінчив? Юги твої - це що? Як що ти про схід, захід, північ, південь України то вартує все таки тобі повчитись трохи.

Реєстрування
22 Жов 2023
Дописи
144
Реакції
55
Бали
31
ЗСУ які воюють вони навіть на фронті переходять (учаться) українській мові, а ти сидиш і тут захищаєш мову ворога яка кожного дня вбиває Українців-це позор і місце тобі там де твій язик. Адмінам я пред*яви кидав і не раз (вони як посадові особи то не мають права спілкуватись на Українському проекті, домені згідно закону на будь-якій з інших мов) бо є мовний закон з яким тобі слід ознайомитись бо можеш як ти писав- залишитись без зубей. Ти б у 2 світову по Німецьки заговорив і сказав какая разніца і як ти думаєш де б ти закінчив? Юги твої - це що? Як що ти про схід, захід, північ, південь України то вартує все таки тобі повчитись трохи.
я тебе еще раз говорю ,давай свой дс и я туда напишу тебе по другому объясню ,если не даешь то тогда не высеривай тут свой пердеж никому не нужный,я не чей язык не защищаю ,я защищаю свое право ,мы свободная страна вроде,поэтому разговариваю на каком хочу ,за мой язык на котором я разговариваю нормальные люди и слова не скажет

Алекс Гарріс

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Тра 2023
Дописи
64
Реакції
62
Бали
21
я тебе еще раз говорю ,давай свой дс и я туда напишу тебе по другому объясню ,если не даешь то тогда не высеривай тут свой пердеж никому не нужный,я не чей язык не защищаю ,я защищаю свое право ,мы свободная страна вроде,поэтому разговариваю на каком хочу ,за мой язык на котором я разговариваю нормальные люди и слова не скажет
Я не розумію що ти тут втираєш і виписуєш - мови такої не розумію і не зобов*язаний. Вчи закони а потім щось докажуй. Хочеш, щоб я зрозумів то звернись до мене державною мовою яку я розумію бо живу в державі Україна. І ти мені не писав за дс якщо я правильно здогадався. Тема дана завершена продовжувати нема сенсу і засоряти дану скаргу. А ти тільки за, щоб відволікти увагу адміністрації від свого порушення.

Андреас

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
24 Чер 2023
Дописи
983
Реакції
157
Бали
48
Вітаю, розглянувши скаргу виношу вердикт:
Гравець Соня Білор отримує покарання: DM /jail 60
Схвалено

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі