Розглянуто ДМ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
18 Лип 2022
Дописи
112
Реакції
24
Бали
18
1. Нікнейм гравця: Павло Шухевич
2. Особистий нікнейм: Ярослав Рейн
3. Суть скарги: ДМ
4. Особисті докази (скриншот/відео):
5. Дата порушення:01.01.23

ꑭ Павло Шухевич ꑭ

Лідер клану 𝐓𝐎𝐗𝐈𝐂
Активний гравець
Реєстрування
11 Лип 2022
Дописи
1,187
Реакції
8,683
Бали
213
Веб-сайт
www.youtube.com
По перше, дм до гравця Александр Топовий з клану Золото немає, так як між нашими кланами війна
По друге, біла нива яка проїжала у якій сидів також гравець з ворожого клану Kindom, через що й була відкрита стрільба
По третє пуспсік, з твоєї сторони PG, перед тобою стріляют з зброї, а ти бігаєш перед пулями
По четверте, причина по якій я тебе вбив, це оск в мою сторону)

Реєстрування
18 Лип 2022
Дописи
112
Реакції
24
Бали
18
По перше, дм до гравця Александр Топовий з клану Золото немає, так як між нашими кланами війна
По друге, біла нива яка проїжала у якій сидів також гравець з ворожого клану Kindom, через що й була відкрита стрільба
По третє пуспсік, з твоєї сторони PG, перед тобою стріляют з зброї, а ти бігаєш перед пулями
так я убегал от пуль я же испугался а убийство из-за оска это глупо поэтому и написал жалобу чтоб ты не убивал людей когда тебе захочется

ꑭ Павло Шухевич ꑭ

Лідер клану 𝐓𝐎𝐗𝐈𝐂
Активний гравець
Реєстрування
11 Лип 2022
Дописи
1,187
Реакції
8,683
Бали
213
Веб-сайт
www.youtube.com
Де ти втікав від пуль, перед тобою в людину стріляют, а в тебе інстинкту самозбереження взагалі немає, ходиш як ніби нічого не відбувається та ще велосипед йому пропонуєш?
І «глупо» знову ж таки тупо стояти це все знімати, та ходити перед нами, за що й сам получиш покарання.
Вбивство, через оск цілком нормальна причина, кого небудь я так не вбиваю)

Реєстрування
18 Лип 2022
Дописи
112
Реакції
24
Бали
18
так оскорбления были и от тебя по первых а ещё пг тут не приче(это же не ограбления и я ни как не замешан в этой ситуации) я лиш хотел остановить стрельбу а именно попросить.

Реєстрування
18 Лип 2022
Дописи
112
Реакції
24
Бали
18
Де ти втікав від пуль, перед тобою в людину стріляют, а в тебе інстинкту самозбереження взагалі немає, ходиш як ніби нічого не відбувається.
І «глупо» знову ж таки тупо стояти це все знімати, та ходити перед нами, за що й сам получиш покарання.
Вбивство, через оск цілком нормальна причина, кого небудь я так не вбиваю)
я говорил человеку сесть на велосипед что он уехал от вас что его спасти по мне же вы стрелять не будете

ꑭ Павло Шухевич ꑭ

Лідер клану 𝐓𝐎𝐗𝐈𝐂
Активний гравець
Реєстрування
11 Лип 2022
Дописи
1,187
Реакції
8,683
Бали
213
Веб-сайт
www.youtube.com
я говорил человеку сесть на велосипед что он уехал от вас что его спасти по мне же вы стрелять не будете
Ще раз для особо обдарованого
7.8 - "PG" - Powergaming - Уява гравцем себе супер-героєм, відсутність інстинкту самозбереження. [КПЗ 100 хвилин]

Останнє редагування:
Реєстрування
18 Лип 2022
Дописи
112
Реакції
24
Бали
18
Ще раз для особо обдарованого
7.8 - "PG" - Powergaming - Уява гравцем себе супер-героєм, відсутність інстинкту самозбереження. [КПЗ 100 хвилин]
а що я повинен був робити? я допомогав людинi це не супергеройство а обовязок Збройних Сил України..

ꑭ Павло Шухевич ꑭ

Лідер клану 𝐓𝐎𝐗𝐈𝐂
Активний гравець
Реєстрування
11 Лип 2022
Дописи
1,187
Реакції
8,683
Бали
213
Веб-сайт
www.youtube.com
Реєстрування
18 Лип 2022
Дописи
112
Реакції
24
Бали
18
Їхати на велосипеді куди й їхав
у мене є долг я поклявся захищати народ України
1672601776333.png

Макс Санчез

Східна Україна ?
Реєстрування
2 Лис 2022
Дописи
91
Реакції
22
Бали
8
Доброго часу доби вас шановний гравець!
Автор данної скарги отримає покарання: 6.8 - Образа,кривда гравців. [Мут 60-300 хвилин] а також 7.8 - "PG" - Powergaming - Уява гравцем себе супер-героєм, відсутність інстинкту самозбереження. [КПЗ 100 хвилин] Примітка 2: Гравцям що знаходяться в організації [КПЗ 180 хвилин]
Дякую за вашу скаргу ви допомагаєте робити наш проект краще ❤️

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі