Розглянуто ДМ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
18 Лип 2025
Дописи
3
Реакції
5
Бали
6
1. Нікнейм гравця:Астрал Ексайз, максон квенті
2. Особистий нікнейм:Денис Чорний
3. Клан порушника: sigma
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: ні я в ЗСУ
5. Суть скарги: я їхав і по мені начали стрилять
6. Докази (скриншот/відео):
7. Дата порушення:24,07,2025

Тім Тімич

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
23 Вер 2023
Дописи
1,345
Реакції
633
Бали
251
Вік
41
Вітаю шановний гравець!
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт, гравець 97216 отримує покарання: 6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 15 хвилин. 6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 70 хвилин.

Гравець 26301 отримує покарання: 6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 15 хвилин. 6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 70 хвилин.

Гравець 65433 отримує покарання: 6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 20 хвилин.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі