Розглянуто ДОЛАР

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вільям Вест

Перший Заступник лідера СБУ | Південна Україна 05
Реєстрування
7 Гру 2025
Дописи
78
Реакції
74
Бали
63
1. Ваш нікнейм: Григорій Микитинець
2. Нікнейм порушника: Максим Долар
3. Назва клану порушника: ExsideFamQ
4. Суть скарги: Зупинив громадянина за порушення правил ПДР після чого звідкись почали тулити бачу долар після чого вдарив його тайзером коли він був спиною до мене але потім обернувся,я його відпустив щоб не отлетіть,потом знову почали перестрілку він почав тікати,потом застрелив мене, потім я з'явився в лікарні, їхав назад в НПУ той заїхав на територію НПУ і затулив мене
ТАЙМ-КОДИ
0:01- почав тулити по мені
0:27- вдарив тайзером після чого відпустив
0:47-почав доганяти
1:20- затулив мене
2:44-приїхав до нпу
2:55- почав тулити
5. Доказ порушення (скриншот/відео): тикай
6. Дата порушення:06.02.2026

Останнє редагування модератором:
Реєстрування
16 Бер 2025
Дописи
151
Реакції
33
Бали
33
Вітаю!
переглянув вашу скаргу та можу винести вердикт:

Гравець Максим Долар [44928] отримує покарання ВАРН за такими правилами:
6.14. "RK" - Revenge Kill - повернення на місце смерті протягом 15 хвилин або заподіяння шкоди здоров'ю гравцю у помсту, який раніше вас убив (КД 15 хвилин). |
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. |
6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. |
6.28. "Втручення у RP ситуацію" - Заборонено втручатися в RolePlay ситуації, до яких ваш ігровий персонаж не належить. Тобто бігати, стрибати, кататися навколо ігрових персонажів, що беруть участь у Role Play ситуації, провокувати їх, створювати перешкоди та псувати ігрову атмосферу. |

Гравець Григорій Микитинець [63674] отримує покарання Деморган 20 хв за такими правилами:
6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. |

Розглянуто!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі