Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
РозглянутоДСНС // Ілля Пілявський // Порушення субординації // ДМ ЗЗ
1. Нікнейм гравця: Ілля Пілявський 2. Особистий нікнейм: Джеймс Ярмак
3. Суть скарги: Порушення субординації // ДМ ЗЗ ( коли я хотів генерала коли мені було потрібно по ел. заявці)
4. Особисті докази (скриншот/відео): жмяк<3 5. Дата порушення: 21,03,2023
Гравець Ілля Пилявський отримує:
Догану за порушення субординації. На рахунок DM in ZZ ДСНС це територія на якій перебувати неможна тому-що я не знаю що у вас в голові та що ви хочете зробити на території ДСНС
Ілля Пилявський отримає попередження за цю ситуацію. Розглянуто. Приємної гри на UKRAINE GTA
Адміністратор Володимир Абрамс винісь не правильний вердикт, за, що отримає покарання. Переглянувши докази виношу наступне рішення:
Гравець Ілля Пилявський отримує покарання за пунктом:
7.17. Заборонено DeathMatch in GreenZone(DM ZZ), а саме нанесення шкоди, вбивство, стрілянина у бік гравця у зеленій зоні, навіть якщо була причина. [ КПЗ 120 - 180 хвилин ] ( Гравцям що знаходяться в організації х2 )
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.