Зачинено ДСНС // Богдан Лящь 14161, Ігор Кузевич 152096, Єгор Арнатик 155169, Максим Гончарівко 151723, Владислав Ляпун 96685 // DM car, DMinZZ, PG

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Іван Скакун

ГС Неоф на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
2,002
Реакції
1,201
Бали
253
  1. Нікнейм гравця: Богдан Лящь 14161, Ігор Кузевич 152096, Єгор Арнатик 155169, Максим Гончарівко 151723, Владислав Ляпун 96685
  2. Особистий нікнейм: Іван Блащина
  3. Суть скарги:На відео видно що співробітники ДСНС почали бити мою машину та битися кулаками у зеленій зоні, Також використання вогнегасника в особистих цілях, Та порушення у вигляді ПГ (кулаками на автомат). Цікаво куди дивиться генерал ДСНС. Прошу покарати співробітників та Генерала за бездіяльність
  4. Докази (скріншот/відео): тиць, Пг
  5. Дата порушення: 27.09.2023

Іван Скакун

ГС Неоф на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
2,002
Реакції
1,201
Бали
253
Прошу передати мою скаргу ГС або ЗГС Держ.орг.

Євген Антонюк

UKRAINE GTA 04 | Генерал ДСНС
Активний гравець
Реєстрування
9 Вер 2022
Дописи
607
Реакції
508
Бали
98

Вітаю Шановний Гравець!
На зв'язку Генерал ДСНС - Євген Антонюк

На відео спочатку видно як гравець "просить" віддати його посвідчення тобто враховуючи це можна сказати що ви навмисне відіграли РП (перетяг РП на свою сторону) задля того аби зафіксувати порушення а це також:
7.30 Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум
Також гравці попереджали вас про застосування спец.засобів хоч і не мають на це права
Також ви перебували в
GZ-Green Zone

Також я вважаю це зливом як особового складу так і лідера томущо ви з невідомих на те причин прибули на територію ДСНС і конфлікт почали саме ви!
Тому ще одне
Прошу надати повну відео-фіксацію з початку конфлікту або прошу адміністрацію зачинити скаргу через нестачу доказів

Очікуйте рішення адміністрації

З повагою
Генерал Державної Служби Надзвичайних Ситуацій
Євген Антонюк

Іван Скакун

ГС Неоф на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
2,002
Реакції
1,201
Бали
253
Посвідчення я забрав у працівника і тут я не заперечую)
Але я це робив ради розваги а не ради того щоб злити фракцію, а от коли вони почали порушувати правила проекту я і вирішив їх покарати, також на мою думку перетягу рп в свою сторону немає)
Відео де я забрав посвідчення я прикриплю тоді коли це знадобиться адміністрації)

Микита Стернюк

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
25 Лис 2022
Дописи
1,703
Реакції
1,040
Бали
213
Ваше відео не повне і не можливо зрозуміти всю ситуацію.
Подайте нову скаргу, прикріпивши повне відео
Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі