Розглянуто ДСНС // Влад Вінстан // Видача догани без надання доказів

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Алекс Корж

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
28 Січ 2023
Дописи
245
Реакції
281
Бали
108
  1. Нікнейм лідера/заступника: Влад Вінстан
  2. Особистий нікнейм: Алекс Корж
  3. Суть скарги: Полковник повідомим мені,що я отримую догану,за порушення субординації.Не надаючи ніяких пояснень. Запитавши за що саме конкретно я отримав покарання,отримавши у відповідь. Я нічого не буду пояснювати.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 24.02.2023

Останнє редагування:

Влад Вінстан

Поважний гравець
Реєстрування
18 Бер 2023
Дописи
505
Реакції
230
Бали
103
Вітаю.
Я є Полковником ДСНС Влад Вінстан.
Ви порушили субординацію і за чого я вам видав догану,але я зразу вам не міг видати догану бо небуло можливості зайти до гри,явам на наступний день і видав догану!

Олександр Юрчишин

L ЗСУ | Центральна Україна [01]
Лідер
Реєстрування
11 Тра 2023
Дописи
2,221
Реакції
1,166
Бали
253
Вітаю шановний гравець!
Я Лідер організації ДСНС, ознайомившись з вашою скаргою, а також с доказами від мого заступника, було прийнято рішення про видачу догани, а саме за порушення субординації до людини вищої вас за рангом (До Полковника).
Заступник моє повне право не надавати вам докази, докази надаються тільки ГСу/ЗГСу Держ, також Слідкуючому або лідеру, якщо вам дуже цікаво то надаю вам невеличкий уривок с вашим порушення: Тиць
Також хочу вам наголосити, що з моменту додання інтер'єру для ДСНС було прийнято рішення, що КОД-5 проводиться в ангарі щоб не заважали інші гравці.

Очікуйте відповіді від ГС/ЗГС

Алекс Корж

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
28 Січ 2023
Дописи
245
Реакції
281
Бали
108
Вітаю шановний гравець!
Я Лідер організації ДСНС, ознайомившись з вашою скаргою, а також с доказами від мого заступника, було прийнято рішення про видачу догани, а саме за порушення субординації до людини вищої вас за рангом (До Полковника).
Заступник моє повне право не надавати вам докази, докази надаються тільки ГСу/ЗГСу Держ, також Слідкуючому або лідеру, якщо вам дуже цікаво то надаю вам невеличкий уривок с вашим порушення: Тиць
Також хочу вам наголосити, що з моменту додання інтер'єру для ДСНС було прийнято рішення, що КОД-5 проводиться в ангарі щоб не заважали інші гравці.

Очікуйте відповіді від ГС/ЗГС
Відео доказ не повний тому і не показує всю картину,яка відбувалась в той момент.Я задав питання чому в ангарі,а не на плацу?Авже потім тільки сказав,що код-5 це побудова на плацу,бо так вказано у правилах.

Микита Стернюк

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
25 Лис 2022
Дописи
1,703
Реакції
1,046
Бали
213
Вітаю

Вважаю, що видавати догану у такій ситуації, було не доцільно - вона буде знята вам, також відео не повне, не видно всієї ситуації
З заступником проведуть бесіду

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі