Відмовлено ДСНС / Егор Бахмутат / Перевищення службових обовязків

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
8 Тра 2023
Дописи
59
Реакції
33
Бали
33
  1. Нікнейм гравця: Егор Бахмутат
  2. Особистий нікнейм: Едвін Домбазов
  3. Суть скарги: Люжина сидить зовсім не в свойому голосовому каналі, коли ми просимо покинути та не заважати нам, людина просто ігнорує, як людина може стояти на такому ранзі, та нехтувати проханням інших людей? Людина сидить, і просто заважає, намагались перейти до ішого каналу, вона нас переслідувала!! Попрошу прийняти якісь міри!
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 05.09.2023

Попрошу розгляд від ГА або ЗГА

Єгор Бахмутат

СТАДО
Активний гравець
Реєстрування
10 Бер 2023
Дописи
1,047
Реакції
501
Бали
198
  1. Нікнейм гравця: Егор Бахмутат
  2. Особистий нікнейм: Едвін Домбазов
  3. Суть скарги: Люжина сидить зовсім не в свойому голосовому каналі, коли ми просимо покинути та не заважати нам, людина просто ігнорує, як людина може стояти на такому ранзі, та нехтувати проханням інших людей? Людина сидить, і просто заважає, намагались перейти до ішого каналу, вона нас переслідувала!! Попрошу прийняти якісь міри!
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 05.09.2023

Попрошу розгляд від ГА або ЗГА
Вітаю! Я є Полковником ДСНС сидівши у цьому каналі я спілкувався з Полковником ГУ НПУ м.Харкова щодо мого порушення по правилах ПДД, після розібрання всієї ситуації Полковник ГУ НПУ м.Харкова вийшов з каналу, після чого я залишився в каналі, та нікому не заважав, немає відео/фото доказів як я вас переслідував коли ви переходили в якийсь канал
ви не переходили Обман адміністрації..
Також хочу повторити слова ГС Держ, ЗГС Держ, які були на Скликанні лідерів що ми можемо знаходитись в будь-якому каналі, спілкуватись або просто сидіти, не заважаючи нікому
доказів що я заважав також немає...
головне знаходитись в Спец.зв'язку Discord для того якщо комусь буде потрібно з'вязатись зі мною, щоб зайшли та поговорили.

Не хотів вам якось заважати
(я і не заважав, та доказів на це немає)
та якось образати якщо я це зробив приношу вибачення!
(доказів немає)
З повагою Полковник ДСНС Єгор Бахмутат

1691942616533.png

Микита Стернюк

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
25 Лис 2022
Дописи
1,703
Реакції
1,046
Бали
213
Вітаю, не бачу сенсу передачі ГА/ЗГА.

Ваших доказів не достатньо, щоб оцінити всю ситуацію, а також Заступник Лідера/Лідер можуть сидіть в каналах інших фракцій, щоб з'ясувати якісь питання або просто поспілкуватися. Тому порушень на ваших доказах не бачу

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі